Najčešća pitanja

U saradnji sa partnerima, nastojimo da obezbedimo brojne pogodnosti iz svih oblasti života. Više od 300.000 korisnika COFUS KLUB asistentskog servisa, u preko 500 renomiranih kompanija, na prodajnim lokacijama širom regiona, koristi prednosti članstva, ostvaruje sigurnost i značajnu uštedu.

Ko dobija popust?

Lica koja imaju kartice COFUS Osiguran Popust i korisnici COFUS Asistencije.

VAŽNO: Stara (zelena) kartica Osiguran Popust omogućava popuste (izuzev LUKOIL popusta) i ne pruža COFUS asistencije.

Kako ostvariti popust?

Potrebno je da prilikom kupovine pokažete karticu, pošaljete ispravnu SMS poruku ili da kod online prodaje unesete broj vaše COFUS kartice.

Popust će Vam biti odobren na licu mesta! Više nema potrebe da čekate promotivne akcije. Sa karticom ostvarujte popuste svakog dana!

U slučaju potrebe, pozovite broj COFUS Call centra sa kartice.

 

Ko daje popust?

Više od 500 partnera odobrava popust, korisnicima kartica COFUS Osiguran Popust i COFUS Asistencije.

COFUS Osiguran Popust je najveća regionalna mreža popusta koja se kontinuirano širi (BiH, Srbija, Crna Gora, Slovenija, Makedonija i Grčka).

Ukoliko nastane potreba za asistencijom, šta treba da uradim?

Kada nastane potreba za asistencijom potrebno je da pozovete Call centar COFUS Assistance 0800 50 211 koji Vam je dostupan od 0-24h.

Vaš zahtev za asistencijom preuzeće Call operater pri čemu je neophodno da pružite sledeće podatke: Vaše ime i prezime, ID broj kartice (broj barkoda), registarsku oznaku automobila (ukoliko se radi o asistentskom servisu Pomoć na putu), kratak opis problema i pomoć koja Vam je neophodna, adresu i lokaciju na kojoj je nastala potreba za asistencijom i kontakt telefon.

Nakon preuzimanja potrebnih informacija Call operater će Vas informisati o daljem postupku realizacije asistencije.

Koje pogodnosti imam sa karticom COFUS Kluba asistentskih servisa?

Kao član COFUS Kluba, u zavisnosti od paketa, imate mogućnost da uživate u pogodnostima nekog od sledećih servisa: Pomoć na putu, GodLife servis, Kućna asistencija, Medicinska asistencija, Pravna asistencija, Asistencija pri gubitku posla, Hitni babysitting i School assistance.

Pored asistentskih servisa, korisnici kartica ostvaruju direktne pogodnosti prilikom kupovine u COFUS Osiguran Popust sistemu u zemlji i regiji.

Kartice COFUS Kluba asistentskih servisa su označene logotipom COFUS-a, ili oznakom COFUS POPUST sistema ili je na njima ispisan naziv COFUS Klub asistentskih servisa. Izuzetak predstavljaju kartice koje su po osnovu ekskluzivnog partnerstva postale deo COFUS  kao što su npr. kartice Nestro Petrola.

VAŽNO: Stara (zelena) kartica Osiguran Popust omogućava popuste (izuzev LUKOIL popusta) i ne pruža COFUS asistencije.

Članstvo u klubu je jednogodišnje nakon čega ga je potrebno obnoviti. Aktivna kartica predstavlja dokaz članstva u COFUS Klubu asistentskih servisa.

popust kartica 3d

Saznajte ko vam sve daje popust uz COFUS kartice

Mi pružamo sigurnost i uštedu.

Pronađi popust po svojoj meri.