Uskladite trening i posao!

Da li ste znale da fitnes poboljšava energiju?
Vežbanje je najbolji način da povećate protok krvi i razbistrite misli. Bićete spremne kad god šef od vas bude zahtevao potpunu saradnju i usredsređenost na posao. Radićete produktivnije i imaćete efikasniju organizaciju vremena.

Da li ste znale da vežbajući širite poznanstva?
Razgovaraćete sa ljudima u vašem klubu i na grupnim treninzima i na taj način ukazivaće vam se prilika da čujete, saznate i naučite nešto novo iz oblasti vašeg interesovanja. Naši grupni treninzi mogu da budu pravi izbor za vas, opustićete se i zabaviti sa koleginicama sa posla.

Da li ste znale da vežbanjem povećavate samopouzdanje?
Ako osećate da ste na poslu stigle do momenta kad više nema uzbuđenja, postavite sebi neki novi cilj, probajte nešto novo! Neka taj cilj bude usmeren na izazove koji će vas podstaći da pomerite lične granice. Isprobavanje novih stvari i uspeh u njima, van kancelarije, odlično je za vaše samopouzdanje na poslu.

Da li ste znale da vežbanje poboljšava raspoloženje?
Vežbanje pomaže izlučivanju hormona sreće, endorfina i seratonina, a tako pomaže i lakšem ponedeljku. Uz trening ćete se osećati mnogo bolje i psihički i emotivno, i bićete zadovoljnije svojim fizičkim izgledom.

Da li ste znale da trening smanjuje stres?
Osećate se frustrirano zbog rokova, projekata koji nikako da se završe? Visok nivo kortizola, hormona stresa, može da bude okidač za niz zdravstvenih nevolja. Izbegnite nervozu i loš dan tako što ćete ga započeti dobrim treningom.

Da li ste znale da vežbajući smanjujete mogućnost odsustva sa posla?
Nije tajna da je fitnes važan za dobro zdravlje. Što ste zdravije, sve manje dana će vam trebati za bolovanje i odsustvo sa radnog mesta. Vežbanje podstiče telo da ispušta dodatne borbene ćelije i antitela u organizam koji uništavaju viruse i bacile. U suštini, ne želite da budete bolesne i vezane za krevet, kada svoje vreme možete da koristite na mnogo bolji način.

Gratis Popust Vaučer Osiguran Popust poruči odmah i ostvari:
-Popust 66% na učlanjenje + popust 10% na sve treninge!

30-minutni trening za celo telo, dizajniran samo za žene!
Dokaži sebi da možes! Vaš FitKrug 

Popusti se odobravaju na lokaciji: Beograd | Banovo brdo | Dostojevskog 14 | 060 3287 838