Saradnja

DOBRO DOŠLI u POPUST KLUB – COFUS Osiguran Popust!

Pozivamo Vas da postanete partner kompanije COFUS Assistance & Consulting i udruženja CEPEOS koji su organizatori asistentske popust kartice COFUS Osiguran Popust.

Uključenjem u mrežu partnera (davaoca popusta ili korisnika COFUS asistencije) ostvarujete pogodnosti koje omogućavaju unapređenje poslovanje!

Osigurajte poverenje i dugoročnu saradnju, koristeći prednosti članstva kluba koji okuplja renomirane kompanije koje benefitima koje pružaju dodatno razvijaju svoje poslovanje.

Popust na ​usluge i proizvode, naši partneri odobravaju​ korisnicima personalizovane kartice COFUS Osiguran Popust, kao i korisnicima svih ostalih COFUS klub kartica.

Naša misija je da Vam pomognemo da iskoristite sve prednosti članstva i to na način koji najviše odgovara Vašem poslovanju. Kao član kluba COFUS Osiguran Popust, bićete u prilici da dodatno promovišete svoje usluge, proizvode, dolazite do novih kupaca i osigurate novi poslovni uspeh.

 

PREDLOG  saradnje uključuje sledeće međusobne obaveze i prava:

Svaki partner na sajtu OsiguranPopust.com dobija posebnu WEB stranu sa detaljnijim opisom delatnosti, označenim popustom, kontaktima, fotografijama i drugim podacima.

COFUS i CEPEOS se obavezuje da će putem sajta OsiguranPopust.com obaveštavati korisnike kartica COFUS Osiguran Popust i COFUS Asistencije o povoljnostima koje mogu koristiti kod Partnera.

COFUS i CEPEOS će u saradnji sa partnerima obezbediti dodatne načine promocije partnera kluba COFUS Osiguran Popust (newsletter, facebook, promo materijal…)

Partneri koji su prihvatili saradnju se obavezuju da će, u skladu sa zakonom i običajima dobrog poslovanja, odobriti popust korisnicima kluba COFUS Osiguran Popust i COFUS Asistencije.

Partner se obavezuje da na svojim prodajnim mestima, na vidnom mestu istakne obaveštenje o pogodnostima koje pruža korisnicima kartice COFUS Osiguran Popust i  COFUS Asistencije.

Sve ostale informacije o mogućnostima saradnje možete saznati preko naših saradnika ili direktno:

COFUS Assistance & Consulting d.o.o. Beograd
Omladinskih brigada 18, 11070 Novi Beograd | +381 11 65 56 526

COFUS Assistance & Consulting d.o.o. Banja Luka
Bana dr Teodora Lazarevića 7, 78000 Banja Luka | +387 51 490 731

Udruženje CEPEOS popust klub Osiguran Popust Beograd
Bulevar vojvode Mišića 29/2, 11000 Beograd | +381 63 833 88 33

OsiguranPopust.com | info@osiguranpopust.com | Call centar COFUS Assistance 0800 50 211