O nama

Kreatori i vlasnici sistema COFUS Osiguran Popust su kompanija COFUS Assistance i udruženje CEPEOS, koji su svoje sisteme popusta koje su samostalno razvili pod nazivom COFUS POPUST i Osiguran Popust ujedinili sa namerom da svojim korisnicima pruže još više pogodnosti.

COFUS Osiguran Popust je najveća regionalna mreža popusta koja broji preko 500 lokacija u 7 zemalja (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Austrija, Slovenija, Makedonija i Grčka) i kontinuirano se razvija.

Mrežu partnera u sistemu čine benzinske stanice, prodavnice odeće, obuće, auto-delova, sportske opreme, saloni lepote, zdravstvene ustanove, hoteli, restorani, i mnogi drugi.

Sistem COFUS Osiguran Popust je uspostavljen s ciljem da se korisnicima paketa asistencija iz COFUS Asistentskog programa obezbedi dodatna vrednost uz njihove asistentske kartice.

Korisnici tako, pored asistencija kao što su Pomoć na putu, Kućni majstor, GoodLife – lični asistent, Medicinska asistencija, Pravna asistencija i druge, uz svoju asistentsku karticu, ostvaruju direktne popuste prilikom kupovine kod partnera u sistemu.

Naša je misija da svojim korisnicima obezbedimo poseban status kod različitih partnera, te da pogodnosti u vidu popusta ostvaruju prilikom svake kupovine, omogućavajući im tako zadovoljenje različitih svakodnevnih životnih potreba.

Sve ostale informacije možete saznati preko naših saradnika ili direktno.
COFUS Osiguran Popust | cop@cofuspopust.com | info@osiguranpopust.com