Saradnja

Postanite naš partner! 

Kompanija COFUS Assistance i udruženje CEPEOS kao kreatori i vlasnici sistema COFUS Osiguran Popust vas pozivaju da postanete partner u sistemu i iskoristite sve prednosti koje vam naša saradnja omogućava. Kao partner u sistemu, bićete u prilici da dodatno promovišete svoje usluge i proizvode, dolazite do novih kupaca i jačate vezu sa postojećim.

U okviru sistema COFUS Osiguran Popust, pravo na popuste kod partnera u sistemu ostvaruje preko 450.000 naših korisnika, a naša misija je da im obezbedimo mogućnost da svakog dana ostvaruju posebne pogodnosti prilikom kupovine.
Zato sa svojim korisnicima svakodnevno komuniciramo putem različitih kanala kao što su web stranica, društvene mreže, newsletter, itd., obaveštavajući ih o ponudi partnera koji im odobravaju popuste.

Prednosti uključivanja u mrežu partnera su značajne, a ulaganje je minimalno.

Da biste postali partner u sistemu, dovoljno je da odredite popust na proizvode i usluge koji ćete odobravati našim korisnicima prilikom svake kupovine, a međusobna prava i obaveze regulišemo ugovorom o poslovno-tehničkoj saradnji, pri čemu:

  • svaki partner dobija posebnu poziciju na našoj web stranici sa detaljnijim opisom delatnosti, označenim popustom, kontaktima, fotografijama i drugim podacima;
  • COFUS i CEPEOS se obavezuju da će putem zvanične web stranice i drugih kanala komunikacije obaveštavati korisnike kartica u sistemu COFUS Osiguran Popust o povoljnostima koje mogu koristiti kod partnera;
  • partner se obavezuje da će, u skladu sa zakonom i običajima dobrog poslovanja, odobriti popust korisnicima kartica u sistemu COFUS Osiguran Popust;
  • partner se obavezuje da na svojim prodajnim mestima, na vidnom mestu istakne obaveštenje o pogodnostima koje pruža korisnicima kartica u sistemu COFUS Osiguran Popust.

Mrežu partnera u sistemu COFUS Osiguran Popust trenutno čini preko 500 partnera u 7 zemalja (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Austrija, Slovenija, Makedonija i Grčka). Pridružite nam se!

Sve ostale informacije o mogućnostima saradnje možete saznati preko naših saradnika ili direktno.
COFUS Osiguran Popust | cop@cofuspopust.com | info@osiguranpopust.com