Allure | Wellness beauty centar

LepotaZdravlje
20% na sve usluge
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 20% Popusta na sve usluge & tretmane!
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Govorimo jezikom dodira, topline, susreta uma i duše, okusa ljubaznosti i mirisa svežine koji ostaje kroz osmeh uspomena… Dobro došli u naš svet.

Allure centar za negu duha i tela, smešten u užem centru Banje Luke, uspešno posluje već duže od osam godina.

Nađoh se u neprilici smišljajući ove prve reči kojim vam se obraćam. Najave sličnih centara liče jedne na druge. Allure ne liči ni na jedan drugi centar. Zašto bi najava bila slična i jednoj drugoj? Jedinstven je, baš kao i svako od vas. Naša briga je da vam pomognemo da takvi i ostanete. Jedinstveni, zdravi i opušteni. To u današnje vreme nije laka misija.

Dok se svest o masaži polako menja i od luksuza prelazi u zdravstveni tretman, a nega tela iz povremene u svakodnevnu potrebu, tu smo da vam uz profesionalnu brigu o Vašem duhu i telu pomognemo da u toplom ambijentu našeg centra zaboravite na svet oko sebe i ponovo se zbližite sami sa sobom. Uz ponudu viskokvalitetnih tretmana i prozvoda za negu kože, nudimo i programe za regulaciju telesne težine, saunu te standardne kozmetičke usluge.

Tu smo da Vas negujemo. Naša nega ima boju narandže, miris citrusa i okus čaja. U našem svetu vreme ponekad zastane.

Zastanite i vi s nama. Dobro došli u naš svet, jer u našem svetu sve je dobro. Očekujemo Vas svakog dana, osim ponedeljka, na već poznatoj adresi.

Prikaži Više

Slični Popusti