Atlantik BB | Štamparija

Usluge i Servis
5% na sve usluge
 • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
 • - 5% Popusta na sve usluge štamparije.
 • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
 • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  uputstvo

  SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

  SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Sve je počelo 1992. godine. Sitnim, ali sigurnim koracima smelo smo počeli i hrabro osvajali i usavršavali tehnološke novitete u našoj branši. Tako smo od jednobojnog otiska u malim formatima, danas dostigli kvalitetnu štampu u koloru sa lakom u jednom prolazu i sve to u cijelom B1 formatu – Atlantik BB.

Na svom nimalo lakom putu, na kojem su prkosile nestabilnost društvenopolitičke scene, lojalna i nelojalna konkurencija i nesigurno tržište, štamparija ATLANTIK BB stekla je veliko iskustvo, stasala i u godini punoletstva garantuje da sa sigurnošću može savladati kvalitet izrade najzahtevnijih grafičkih proizvoda.

Dakle, postojimo već 24 godine i danas se aktivno bavimo poslovima iz domena štampe, izdavaštva, kao i izrade fine komercijalne ambalaže – kutije za prehrambenu, duvansku, farmaceutsku industriju za ručno i automatsko pakovanje. Takođe nam nije strana transportna ambalaža od mikrovalne i višeslojne lepenke.

Poštujući Vašu želju za dizajnom i oblikom, u širok asortiman naših proizvoda spadaju: reklamni materijali (letci, katalozi, vobleri, i sl.), knjige, časopisi, blankete, etikete, blokovska roba, beskonačni komjuterski obrazci, itd.

Vodeći se brzim tempom života i potrebama naših kupaca da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno u njihovom poslovanju, formirali smo i skladište kancelarijskog potrošnog materijala. Posedujemo artikle renomiranih svetskih proizvođača (HP, Cannon, Epson, Armor, Samsonite, Mass, Ofice Point, Felowes, Donau, Sax, Noki, Pilot, Parker, Unilacnok, Fornax, Jac, i sl.).

Ovakav kontinuiran i siguran razvoj Atlantik BB -a, pre svega, dugujemo svojim vernim kupcima. Praćenje i ispunjavanje njihovih želja podsticalo nas je da budemo u trendu svetskog dizajna i tehnološkog razvoja. Takođe, za naš napredak zaslužna je kontinuirana obuka zaposlenih radnika i stalno zapošljavanje novih stručnih i kvalifikovanih kadrova.

Kvalitet štamparije prepoznatljiv je po korektnom i iskrenom odnosu prema poslovnim partnerima, kupcima i dobavljačima.

Poznati smo po kvalitetnoj sugestiji za izradu grafičkih rešenja od strane osmočlanog tima mladih dizajnera GRAFIČKE PRIPREME. Posedujemo vrhunsku štampu i kvalitetnu doradu proizvoda. Poštujemo tačan rok isporuke, kao i urednu i brzu distribuciju na dogovoreno odredište.

Vrhunski kvalitet štampe postiže se zahvaljujući stručnim grafičarima i kvalitetnoj opremi. Konfiguracija opreme je takva, da možemo štampati sve formate, na svim vrstama i gramaturama papira iz arke i role.

Štamparija Atlantik BB poseduje sopstveni funkcionalni objekat od cca 5.000 m2 prostora i opremljena je sa preko 40 štamparskih i doradnih mašina, od kojih treba izdvojiti:

 • savremeni CTP konvencionalnog nalnog tipa marke LUSCHER
 • 4+1-bojne mašine proizvođača KOMORI LS 440, maksimalnog formata B1 sa izrazito visokim kapacitetom
 • 4-bojna mašina, formata B2, SPEED MASTER SM 74
 • mašine jednobojnog i dvobojnog otiska proizvođača „HEIDELBERG“, formata B1, B2 i B3
 • B1 mašina za UV lak
 • mašina za štampu iz role GAZELA

Posedujemo i mogućnost osmocifrene numeracije i numeracije po modulu jedanaest.

Štancanje zamišljenih oblika po Vašoj i našoj želji, postižemo na mašini za štancu marke BOBST SP EVOLIN 102-E – BOBST GROUP, B1 formata, CILINDAR B2 i TIGL-a, A4 formata, prizvođača HEILDEBERG.

Kapacitet dorade od 30.000 uveznih jedinica postižemo mašinama SEAHL, za savijanje formata B1 i A1, MULLER MARTINI za meki uvez sa centraganjem (24 stranice), noževima POLARI, mašinama za futrovanje marke KOHMANN i mašinama za lepljenje kutija u dve tačke marke METRO.

Danas, naš cilj je poštovanje svakog zahteva naših klijenata, vrhunski kvalitet uz praćenje savremenih tehnologija i da idemo u korak s vremenom koje je pred nama.

Prikaži Više

Atlantik BB | Štamparija

Jovana Bijelića bb | Banja Luka

Slični Popusti