Audi Centar | ovlašćeni Servis

AutoUsluge i Servis
5% na usluge servisa
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 5% Popusta na servisne usluge | Audi Centar
  • * NapomenaPopust se ne odnosi na sezonske i promotivne servisne akcije.

O nama

Audi Centar Banja Luka je preduzeće osnovano 2004. godine i ovlašćeni je trgovac i serviser iz proizvodnog programa nemačkog proizvođača automobila Audi. Osnovna delatnost preduzeća je servisiranje, odnosno prodaja novih i polovnih vozila.

Na atraktivnoj lokaciji u gradu je, na 2.000 m2, izgrađen moderno opremljen prodajno-servisni centar u čijem sastavu se nalazi izložbeno-prodajni salon vozila, servisna radionica, prodavnica i skladište originalnih rezervnih delova, tehnički pregled vozila sa pratećim uslugama za registraciju vozila, automatska linija za pranje vozila i kafe bar.

Zaposleni radnici se školuju po Audi standardu edukacije i prolaze kroz posebnu obuku za servisiranje i prodaju motornih vozila uz dobijanje sertifikata proizvođača motornih vozila za obavljanje poslova servisera i prodavca u ovlaštenim servisnim centrima i prodajnim salonima marke Audi.

Svakodnevna težnja vrhunskoj profesionalnoj odgovornosti, kako u izgradnji odnosa poverenja sa klijentima, tako i u strogom pridržavanju procedura i propisa koji se odnose na vozila te neprestano traganje za boljim načinima usluživanja naših klijenata ugrađeno je u svakodnevnu poslovnu praksu Audi Centra Banja Luka.

Prikaži Više

Slični Popusti