Dr Krstin | Fizikalna medicina & rehabilitacija

Zdravlje
10% na sve usluge
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na sve zdravstvene usluge.
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Dr Aleksandra Krstin je lekar specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije; osnovne studije medicine završila je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu 1998, a specijalizaciju 2006. godine. Od januara 2001. do decembra 2014. godine radila je u Klinici za medicinsku rehabilitaciju Kliničkog Centra Vojvodine, a potom prelazi u privatnu praksu.

U aprilu 2010. godine završila je šestomesečnu edukaciju iz oblasti Kliničke elektromioneurografije (EMG) i od tada obavlja isti pregled. Takođe je završila edukaciju iz oblasti primene botulinum toksina (Botox, Dysport), te iz oblasti dijagnostike i lečenja hroničnog neuropatskog bola.

Dr Aleksandra Krstin, fizijatar, vlasnica je Ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Krstin, u Novom Sadu. Usluge koje obavlja su specijalistički pregled fizijatra, EMNG pregled, rehabilitacioni tretman, fizikalna terapija, akupunktura.

Prikaži Više

Slični Popusti