Dr Vukoje | Bolesti uva, nosa & grla

Zdravlje
10% na sve usluge
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na sve zdravstvene usluge.
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Prim dr Vukoje iz Novog Sada je jedan od najeminentnijih stručnjaka u oblasti otorinolaringologije, posebno iz medicine sna koja obuhvata lečenje bolesti životnog stila kao što su bučno spavanje (hrkanje) i pauze u disanju (apneje).

Ovim problemom bavi se preko 25 godina, objavio je više knjiga i stručnih i naučnih radova iz ovog domena. Operisao je brojne pacijente i mnogima vratio tihu noć u spavaće sobe.

Akademik SAIN Primarius Dr Novak Vukoje pripada plejadi najeminentnijih stručnjaka iz oblasti otorinologije i hirurgije glave i vrata. Magistar je medicinskih nauka, primarius i ugledni srpski specijalista iz domena otorinolaringologije kako u našoj zemlji tako i van nje. Član je brojnih medicinskih asocijacija, dobitnik brojnih priznanja i nagrada za postignute uspehe na polju stvaralaštva i inovacija u medicini.

Pored običnih ljudi, radnika, intelektualaca, poslanika, generala, ministara, stranih diplomata i nekoliko predsednika država su mu bilil klijenti. Nažalost, optimalno rešenje za neke pacijente nije nađeno.

Operacija ne mora biti najbolja opcija za svakog pacijenta, ali svakako predstavlja opciju koju zaslužuje svako ko hrkanju želi da kaže “Zbogom zauvek”.

Prikaži Više

Slični Popusti