Dynamic Pro | Sportski steznici & pomagala

SportProdavniceZdravlje
5%-10% na ceo asortiman
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na proizvodni program.
  • - 5% Popusta na uvozni trgovački program.

O nama

Dynamic Pro je specijalizovana radnja sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji i prodaji sportskih steznika i ortopedskih pomagala.

Program ortopedskih i sportskih pomagala je namenjen, kako za profesionalne sportiste, tako i za rekreativce i sve koji osećaju bilo kakvu vrstu bola ili neugodnosti.

Artikli su izrađeni od veoma kvalitetnih materijala, koji su prijatni, udobni, namenjeni za duže periode nošenja, prilagođeni su pokretima tela i veoma su laki za održavanje.

U današnje vreme sport je jedan od načina za održavanje zdravlja. Međutim, svi sportovi nose sa sobom neku dozu rizika od povrede.

Bol je ono sa čim je najteže živeti. Kada nas nešto boli jedino čemu težimo je da bol otklonimo.

Dynamic Pro je tu da otkloni svaki bol, bez obzira da li je bol posledica bavljenja sportom, povrede na radu ili neke hirurške intervencije.

Ortoze i bandaže
Terapijske ortoze i bandaže, namenjene lokomotornom sistemu služe ne samo za prevenciju ili zbrinjavanje povreda kod sportista i rekreativaca već i za zbrinjavanje degenerativnih promena i bržu rehabilitaciju nakon operativnih zahvata. Materijali od kojih su izrađene obezbeđuju optimalnu funkcionalnost i udobnost.

Prikaži Više

Slični Popusti