Elda Lux | Kućni aparati & Bela tehnika

ProdavniceUsluge i Servis
5% na ceo asortiman
 • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
 • - 5% Popusta na ceo asortiman | Audio Video & Bela tehnika
 • * NapomenaPopust se ne primenjuje na akcijske cene.
 • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
 • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  uputstvo

  SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

  SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Elda Lux je privatno preduzeće osnovano sa ciljem poboljšanja ponude bele tehnike i kućanskih aparata na našem tržištu. Elda Lux širokom paletom kvalitetnih proizvoda, vrhunskom uslugom, podrškom i sigurnošću, svojim kupcima omogućuje sigurnu i proverenu investiciju.

Široki asortiman, povoljne cene i potpuna posvećenost svakom pojedinačnom kupcu bili su nam imperativ na početku. I danas, sedam godina nakon osnivanja, to je ono po čemu smo poznati i prepoznatljivi. Naše osoblje uvek je spremno Vam da stručnim savetima pomogne da odaberete aparat koji najbolje odgovara vašim potrebama i mogućnostima.

Sva bela tehnika, kao i ostali proizvodi koje Elda Lux ima u svom asortimanu, imaju zavidne perfomanse i spadaju u proizvode poslednje generacije. Zadovoljni kupci i kvalitet i sigurnost proizvoda uvek su nam na prvom mestu. Zahvaljujući ugovorima o zastupništvu sa najpoznatijim proizvođačima bele tehnike, u mogućnosti smo da vam osiguramo kvalitet uz najniže cene.

U našim prodajnim mestima možete pronaći kompletan asortiman bele tehnike – kako samostojećih, tako i sve popularnijih ugradnih aparata (šporeti, mašine za pranje suđa, frižideri, zamrzivači, nape, mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša, itd.), malih kućanskih aparata (pegle, fenovi, sokovnici, multipraktici, mikrovalne rerne, usisavači, mikseri, vage, aparati za brijanje, epilatori, itd) te veliki izbor LCD i Plazma televizora.

Svi proizvodi su proverenog porekla i kvaliteta, i proizvedeni od strane najpoznatijih proizvođača: Sony, Phillps, Gorenje, Indesit, Electrolux, Ariston, Beko, Vivax, Olympus, Canon, Samsung,HP, Panasonic, Rowenta, Moulinex, Bosch, Siemens, itd.

Cilj nam je da prodajni program kojim raspolažemo, postane deo vašeg života i da vam omogućimo da svakodnevno koristitite sve aparate na najbolji način. Sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći uređaje, koji će vam olakšati svakodnevni život, a, s obzirom na vrhunski dizajn, i ulepštati vaš životni prostor. U slučaju da uređaj koji želite trenutno nemamo u ponudi, raspoloženi smo da primimo vašu porudžbinu i potrudimo se da dobijete svoj aparat u najkraćem roku.

Posetite nas i uverite se da smo tu samo za vas.

 

Prikaži Više

Slični Popusti