Ellite | Restoran

Restorani
10% na sve usluge
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na sve usluge | Restoran Elite
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

U prijatnom ekskluzivnom prostoru restorana Ellite u Požarevcu, možete uživati u vrhunskoj kuhinji, odličnoj kafi kao i vinima ražličitog geografskog porekla. Opremljen sa stilom, zadovoljiće i ukus najzahtevnijih. Savršen spoj enterijera, hrane i usluge, ne dovodi u pitanje rejting restorana.

Opremljen luksuzno i savremeno, prilagođen stilu modernog čoveka, uz vrhunska jela i bogat asortiman pića, svakodnevno Vam je na usluzi. Predusretljivost našeg tima, profesionalni kuvari i kvalitetna hrana uvek su razlog Vaših ponovnih poseta.

Ukoliko želite da svoje poslovne partnere ugostite na pravi domaćinski način, a da ste sigurni u kvalitet i komfor samog sastanka, restoran Ellite je prava preporuka za Vas. Ne zaboravite važne datume, slavite ih i radujte se. Bićemo Vam od pomoći da Vaše najdraže obradujete ukusnom i drugačijom hranom, čašom vina i prijatnom atmosferom.

Kapacitet restorana je 40 mesta, a letnje bašte 24 mesta. Ne organizujemo proslave i svečanosti. Restoran je otvorenog tipa. Uvek ste dobrodošli i možete računati da ćete biti usluženi na najvišem nivou. Brinući o svakom detalju, trudimo se da ostavimo utisak poslovnosti,, dobrih manira i kvalitetna, ukusne i iznad svega zdravo pripremljene hrane.

U ulici Bratstva i jedinstva 18. u Požarevcu, restoran Ellite Vam želi ugodan i nesvakidašnji osećaj. Zadovoljstvo nam je da Vam pružimo više!

Prikaži Više

Slični Popusti