Enterijer Dizajn | Salon nameštaja

Prodavnice
12%-22% na ceo asortiman
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 22% Popusta na klizne plakare.
  • - 12% Popusta na kuhinje, komode i plakari na šarke.
  • * NapomenaPopust se ne odnosi na akcijske cene.

O nama

U izložbenom salonu Enterijer dizajn možete pogledati izložbene eksponate kuhinja, kliznih plakara gde Vas očekuje velik izbor materijala jedinstvenih boja i dizajna, najkvalitetniji okov poznatih svetskih firmi, kao i ljubazni dizajneri uz čiju ćete pomoć Vaše ideje sprovesti u delo. Nudimo Vam kompletnu uslugu merenja prostora, projektovanja, transporta i montaže nameštaja.

Kvalitetni materijali i okovi za nameštaj, lepota i praktičnost svakog našeg proizvoda su faktori na osnovu kojih gradimo vaše poverenje.

Kuhinja je prostor u stanu nastao na osnovu tradicije ognjišta koje je okupljalo sve članove porodice. Zbog toga, kuhinje po meri moraju da budu prvenstveno praktične za korišćenje, ali takođe treba da i vizuelno zadovolje norme modernog dizajna.

Američki plakari su proizvod koji je prilagodljiv prostorima različitih dimenzija. Od kliznih plakara se prvenstveno očekuju da budu praktični i funkcionalni, a veliki izbor boja i dezena i velika mogućnost kombinacija materijala nam omogućuje moderan dizajn.

Klizna vrata se rade po meri u zavisnosti od dimenzija prostora. Vrata kližu po donjoj šini, dok gornja šina služi samo za vođenje. Okov za vrata je od eloksiranog aluminijuma u boji srebra i šampanja.

U dogovoru i po Vašim željama, u mogućnosti smo da sve Vaše želje ispunimo u najkraćem vremenskom roku.

Prikaži Više

Slični Popusti