Euromedic | Zdravstveni specijalistički centar

Zdravlje
10% na sve usluge
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na sve zdravstvene usluge & preglede.
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Privatna zdravstvena ustanova Euromedic osnovana je 1997. sa tadašnjim sedištem u ulici Zmaj Jovina 18. Sa radom je počela ambulanta opšte prakse sa ultrazvukom i laboratorijom.

Ubrzo su počele sa radom i druge specijalističke ambulante: internistička, kardiološka, ginekološka,hirurška, radiološka… Kako se vremenom proširivala delatnost u polju medicine rasla je i potreba za medicinskim i ne medicinskim osobljem, a samim tim i za većim prostorom.

Tako je 2000-te godine delatnost proširena i preseljena u vlastiti objekat. Površina novog objekta je 500 m2, u ulici Braće Potkonjaka 23, naselje Obilićevo, gde danas posluje pod nazivom Zdravstvena ustanova specijalistički centar „Euromedic“. ZU SC „Euromedic“ danas Vam nudi usluge magnetne rezonance (Imamo Ugovor sa Fondom zdravstvenog osiguranja Republike Srpske). Takođe, nudi specijalističke preglede, laboratorijeske usluge i ultrazvučne dijagnostike, holter EKG, sklerozaciju, audiometriju, timpanometriju, gastroskopiju, rektoskopiju te dopler krvnih sudova.

Prikaži Više

Slični Popusti