Extreme Kids | Igraonica

Sve za decuZabava
15% na sve usluge
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 15% Popusta na usluge | Extreme kids
  • * NapomenaPopust se odnosi na usluge predškolske ustanove, dečije rođendaonice, kao i na cenu dnevne karte.

O nama

Želite da pružite vašim mališanima nezaboravnu rođendansku proslavu, ali nemate prostora, vremena, problem organizacije…

Ne brinite, dečija rođendaonica EXTREME KIDS je idealno mesto da proslavite rođendan Vašeg deteta.

Moderan klimatizovan prostor, povoljne cene i uži centar grada su naše prednosti. Animatori, kostimirani junaci će učiniti vašu decu srećnom i zadovoljnom. Roditelji i gosti imaju poseban deo za druženje, sa pogledom na decu.

Organizaciju prepustite nama, opustite se i uživajte. Imamo veliki prostor od 400 kvadrata, vrhunski provod za decu.

Naš tim čini kvalifikovani kadar: medicinska sestra, medicinska sestra-vaspitač, vaspitači, stručni saradnici- pedagog i psiholog i spoljni saradnici- logoped, profesori fizičkog vaspitanja i obrazovanja, profesorka ruskog i engleskog jezika i instruktori plesa.

U našoj igraonici, rođendaonici i dečjem vrtiću, deca i roditelji mogu zadovoljiti svoje potrebe za igrom, učenjem i razvojem.

Kroz svoj rad, u dečjem vrtiću, mi promovišemo prava, interese i dobrobit dece. Naš stručni tim podstiče razvoj kapaciteta svakog deteta.

U igraonici EXTREME KIDS deca mogu da kvalitetno provedu svoje vreme uz bogat i raznovrstan sadržaj i aktivnosti.

U našoj rođendaonici roditelji mogu da proslave dečji rođendan u prijatnom, veselom ambijentu uz veliki izbor sadržaja i aktivnosti organizovanih od strane animatora.

Preporuka naše Extreme Kids igraonice, rođendaonice i dečjeg vrtića je kvalitet aktivnosti, materijala, prostora i stručnog kadra, koji deca i roditelji prepoznaju i zato nam uvek rado dolaze.

Prikaži Više

Slični Popusti