Flormar | Kozmetika & Make Up

LepotaProdavnice
15% na ceo asortiman
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 15% Popusta na sve proizvode | Flormar
  • * NapomenaPopust se ne odnosi na asortiman sa akcijskim cenama.

O nama

Istorija Flormar-a počinje još u 1970. u Milanu. Godine 1986. proizvodnja je premeštena u Tursku, u nove i ultra-moderne objekte u Istanbulu. Danas, Flormar je globalna kompanija koja pripada francuskoj grupaciji Yves Rocher.

Flormar je počeo kao kompanija specijalizovana za lakove za nokte i ubrzo postao lider u svom području. Nakon toga, Flormar je razvio svoj asortiman proizvoda koji ulazi u svet profesionalne kozmetike. Danas, Flormar nudi najpotpuniji asortiman kozmetičkih proizvoda sa više od 800 artikala: tečni puderi, puderi u kamenu, senke za oči, maskare, ruževi za usne, lakovi za nokte i pribor, sve proizvedeno u skladu sa najstrožim propisima za kvalitet po iznenadjujuće niskim cenama.

Politika Flormar-a je da ponudi kompletan asortiman profesionalnih kozmetičkih proizvoda po pravoj ceni. Stotine artikala se nude potrošačima u raznim alternativnim teksturama, bojama i promenama u susret najsofisticiranijim zahtevima. Prema poslednjim istraživanjima tržista, Flormar je najpoznatiji kozmetički brend u Turskoj. Veliku prihvaćenost ima i na svim tržištima gde je predstavljen. Ovaj impresivan rezultat pokazuje da je Flormar najvažniji make-up brend u ovom segmentu.

Flormar u svetu

Velikim zadovoljstvom kupaca i vođstvom stečenim na domaćem tržištu, imalo je za cilj da se brend promoviše i napreduje na međunarodnom tržištu. Nakon prvog izvoza 1998. Flormar se čvrsto smestio u više od 75 zemalja na 4 kontinenta. Izvoz kroz visoko kvalifikovane nezavisne distributere računa se na 60% ukupne proizvodnje uz brzo rastući trend.

Flormarova pouzdanost je rezultat važnosti za kvalitet: od proizvodnje do prodaje i usluga. Kvalitet Flormar-a nije ograničen samo na stroge kontrole kvaliteta proizvodnog procesa, već je filozofija u svemu što činimo. Stalna ulaganja u kvalitet u svim segmentima, čini Flormar jednim od vodećih profesionalnih kozmetičkih brendova u celom svetu.

Prikaži Više

Lokacije

# Naziv Adresa Telefoni Radno Vreme
1 Flormar Beograd, Bulevar kralja Aleksandra 116
2 Flormar Beograd, TC Ušće
3 Flormar Novi Sad, TC BIG
Prikaži Više

Slični Popusti