Hotel R | Dobra Voda

PutovanjaRestorani
10% na smeštaj
 • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
 • - Popust 10% na smeštaj u hotelu R.
 • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
 • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  uputstvo

  SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

  SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

Proizvodi/Usluge

O nama

Hotel R Dobra Voda raspolaže sa 40 ležajeva u dvokrevetnim sobama, apartmanima i galerijama.

Iz svake sobe predivan je pogled na otvoreno more i zaliv. Sobe su komotne, klimatizovane, sa kupatilom, satelitskom televizijom, mini barom i terasom.

Hotel Rima i tri apartmana sa dve odvojene sobe, kuhinjom i ugodnim predsobljem sa sofom, koja može poslužiti kao pomocni ležaj. Apartmani su klimatizovani, sa kupatilom i terasom i pogledom na zaliv.

Posebnost Hotela R su dve galerije sa dnevnim boravkom na prvom nivou i sobom sa 4 ležaja na drugom nivou u potkrovlju. Galerije su klimatizovane, imaju kupatilo na osnovnom nivou i wc u potrkovlju, mini bar, televizor i ugaonu garnituru u dnevnom delu čije terase gledaju na plažu i otvoreno more.

Izuzetan osećaj svježine, mira i relaksacije pružaju miris mora i šum talasa, posebno u noćnim satima i ranom zorom.

Prostrani restoran ima veliku terasu izgrađenu od impresivnih greda, sa krovom od crepa i moderno ugrađenom bravarijom, što je sve, uključujuci enterijerni drveni namještaj u maksimalnom skladu i čini veoma prijatan ambijent za boravak gostiju. Iz restorana se pruža fantastičan pogled na plažni bazen i ostrvo „Stari Ulcinj“.

Gostima hotela se nudi polupansion (doručak i večera) kao osnovni aranžman, koji se može modifikovati u zavisnosti od želje gostiju. Osim toga u restoranu je i široki izbor „a la carte“ jela, tako da se može uživati u kvalitetnin morskim i kontinentalnim specijalitetima uz domaće i strano vino, rakiju i druga pića. Riba i roštilj se pripremaju na čumuru, a u ponudi je i meso spremljeno na tradicionalan nacin, ispod sača.

Veliki televizor sa prijemom satelitskog signala čini ovaj prostor pogodnim za praćenje sportskih ili drugih aktuelnih događaja, a restoran je, kao i mnoge sobe u hotelu, pokriven signalom bežičnog interneta.

Kapacitet samog restorana je oko 60 mesta, dok plažni bar raspolaže sa dodatnih 40. Ono što predstavlja naročit užitak u restoranu je – šum talasa, lagana muzika, sveži vazduh i prelep pogled na more.

Prikaži Više

Hotel R | Dobra Voda

Petovica zabio bb | Utjeha | Bar
Način Plaćanja:
 • Gotovinom
 • Virmanski preko računa
 • Platnim karticama

Slični Popusti