Kamp Ivona | Rafting Tara & Drina

PutovanjaSport
15% na određene programe
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 15% Popusta na naznačene pakete | Kamp Ivona
  • * NapomenaPopust se odnosi na sledeće programe: Rafting, Jednodnevni produženi rafting, Jeep Safari Rafting, Ponuda s jednim noćenjem & Klasika 3 dana.

O nama

Nalazimo se u živopisnoj dolini reke Drine sa njene desne strane. Drina je u svom gornjem toku planinska reka, pa smo tu odlučili da napravimo kamp Ivona. Graničimo sa dva nacionalna parka, Sutjeska i Durmitor, a neposredno ispod Vučeva. Geografski gledano nalazimo se Jugoistočno od Foče, na putu ka Crnoj Gori, tačno 20km smo udaljeni od Foče.

Raspolažemo sa 24 bungalova ukupnog kapaciteta 90 osoba. Bungalovi su za 2-3-4-5-6 osoba, sa uvek čistom posteljinom (nisu vam potrebne vreće za spavanje). Budući da smo u stalnom razvoju, veliki akcenat dajemo na hranu koja se sprema u kampu Ivona. Obroci su bazirani na domaćim specijalitetima i sva hrana koju ćete dobiti u kampu je isključivo organskog porijekla (organic food). U kampu je raspoloživ Wi-Fi Internet.

Jako nam je stalo da su nam klijenti zadovoljni, pa zbog toga dajemo veliki akcenat na komoditet – svake godine dodamo nešto novo da bi i “stari” bili ponovo prijatno iznenađeni.

Pored bungalova za smeštaj pod jako povoljnim uslovima izdajemo prostor za kampovanje, bilo da se radi o kamp kućicama ili šatorima. Takođe u kampu se mogu organizovati razna takmičenja, bilo da se radi o odbojci na travi, malom fudbalu i slično.

Večeri su planirane za prijatna druženja uz vatru, pored vrhunske hrane i pokoju dobru kapljicu rakije ili nekog domaćeg vina.

Popust se odnosi na sledeće programe:

 

Prikaži Više

Slični Popusti