Knežević Entering | Podne obloge

ProdavniceUsluge i Servis
5%-10% na robu i usluge
 • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
 • - 5% Popusta na kupovinu laminata
 • - 10% Popusta na prateći materijal
 • - Cena usluge ugradnje -1KM/m2
 • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
 • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  uputstvo

  SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

  SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Knežević Entering je preduzeće koje se svojom kvalitetom i ozbiljnošću u poslovanju izborilo za lidersku poziciju na području severozapadne BiH u kategoriji ugradnje podnih obloga.

Osnovano je sa ciljem što kvalitetnijeg ispunjenja potreba kupaca, bilo da se radi o individualnim investitorima, građevinskim preduzećima, ili parketarima.

Kadrovsko usavršavanje i konstantno obnavljanje mašinskog parka, čini ih spremnima da odgovore na najinstančanije zahteve tržišta u pogledu projektovanja, nabavke i ugradnje bilo kojeg tipa podne obloge.

Pored podnih obloga, u mogućnosti su obezbediti i izvođenje svih završnih radova u građevinarstvu, uz vlastito učešće kvalitetnih materijala dobavljača iz zemlje i inostranstva, ali i osmisliti kompletan enterijer Vaših objekata.

Ugradnju svih podnih obloga iz svoje ponude, rade stručno, vlastitom radnom snagom, sertifikovanom od strane proizvođača materijala. Radovi se izvode pod nadzorom rukovodioca, te nadzornim organima investitora

Njihov sistem upravljanja kvalitetom je kreiran prema zahtevima standarda serije ISO 9001:2008 da prati i upravlja prodajom, isporukom i ugradnjom parketa i podova (zahtevanog) specifičnog kvaliteteta, u ugovorenom roku i sa najmanjim troškovima.

Osnovni cilj poslovanja preduzeća “Knežević Entering” d.o.o je: “Biti pouzdan partner koji primenjuje najviše standarde poslovanja i garantuje visok kvalitet usluga.“

Prikaži Više

Slični Popusti