MarketAuto | FIAT ovlašćeni Servis

AutoProdavniceUsluge i Servis
10% na servis & delove
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na servis vozila & rezervne delove.

O nama

Firma MARKETAUTO posluje od 2010 godine, a od novembra 2011 postaje ovlašćeni prodavac i serviser brendova FIAT, FIAT PROFESSIONAL, ALFA ROMEO, LANCIA i JEEP. Marketauto poseduje savremeno opremljen izložbeni salon u kojem je izloženo više od 15 vozila raznih modela.

Servis Marketauta poseduje moderan sistem za optiku, vulkanizerski odel, kao i savremene dijagnostičke aparate i informatičke sisteme za servisiranje vozila. Servis je opremljen tako da se u svakom momentu može kvalitetno, brzo i ekonomično održavati vozilo uz podršku osoblja koje predstavljaju stručnjaci podržani iskusnim specijalistom. Servis funkcioniše u skladu sa normama propisanim od strane proizvođača.

Rezervni delovi su testirani i provereni i omogućavaju vašem automobilu adekvatno održavanje tokom vremena zadržavajući najbolje performanse u pogledu sigurnosti i ekonomičnosti. Samo sa originalnim rezervnim delovima, osigurana Vam je bezbednost u svim situacijama u toku vožnje.

Pored prodaje i servisa Marketauto poseduje i tehnički pregled sa najmodernijim uređajima, kao i odel za homologaciju i sertifikaciju vozila koji obezbeđuje informaciju o mogućnosti uvoza korišćenih vozila u skladu sa propisima o homologaciji vozila kao i modifikacije vozila u odnosu na prvobitne varijante.

Prikaži Više

Slični Popusti