MyBook | Knjižare

EdukacijaProdavnice
10% na ceo asortiman
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na sve proizvode | Knjižare MyBook
  • * NapomenaPopusti se ne odnose na akcijske artikle ili artikle koji su već na sniženju.

O nama

MyBook je lanac knjižara koji posluje na celoj teritoriji Bosne i Hercegovine. U našim objektima pronaćićete knjige svih domaćih i stranih izdavača, te hit naslove knjiga o kojima se priča. Naš tim vodio se idejom da čitalačkoj publici na jednom mestu ponudi kvalitetan izbor knjiga koji će obogatiti Vaše lične biblioteke.

Možete izabrati popularnu beletristiku, zanimljive naslove, stručnu literaturu, istorijske romane, popularnu nauku, umetnost, enciklopedijska izdanja, dečije knjige, rečnike, priručnike, naučnu i epsku fantastiku, dela iz arhitekture, dizajna, sve što poželite da čitate u zavisnosti od Vaših afiniteta. Uživajte uz nove naslove nagrađivanih domaćih i stranih pisaca, jer knjiga je jedinstvena, prenosiva magija.

MyBook team za Vas je pripremio i internet knjižaru za online naručivanje i kupovinu knjiga.

Podatke o knjigama koje su Vam potrebne možete pronaći prema autoru, oblasti ili naslovu. Na našim stranama su i informacije o najprodavanijim naslovima, te izdanjima koja posebno preporučujemo. Tu su i liste najnovijih izdanja.

Pružamo Vam mogućnost da preko naše web knjižare kupite knjige kao poklon na način da izaberete određeni naslov, pošaljete nam adresu Vama drage osobe koju želite obradovati, a mi ćemo knjigu za Vas upakovati i potpuno besplatno poslati na bilo koju adresu u Bosni i Hercegovini.

I samo saznanje da te na kraju dana čeka dobra knjiga čini dan veselijim – Ketlin Noris

Prikaži Više

Lokacije

# Naziv Adresa Telefoni Radno Vreme
1 MyBook Banja Luka, Tropic Centar 051 344 620
2 MyBook Banja Luka, Kralja Petra I Karađorđevića 70 051 211 770
3 MyBook Sarajevo, BBI Centar 062 336 908
4 MyBook Sarajevo, Sarajevo City Center 033 988 601
Prikaži Više

Slični Popusti