Orea | Estetska hirurgija

LepotaZdravlje
10% na sve usluge
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na sve hiruške intervencije i tretmane.
  • * NapomenaPopust se ne odnosi na akcijske cene i odobrava se korisnicima kartice Osiguran Popust.

Proizvodi/Usluge

O nama

Specijalna bolnica OREA obezbeđuje stručne konsultacije i najbolji tretman lekara i osoblja za intervencije koje se vrše iz kompletnog domena rekonstruktivne i estetske hirurgije, pod rukovodstvom vrsnih plastičnih hirurga Dr. Magdalene Krupež i Dr. Jelene Šukrije.

Zahvaljujući vrhunskim profesionalnim kriterijumima, kojih se u klinici OREA strogo pridržavaju, nema sumnje da ćete, koju god metodu izberete, biti korak bliže svom estetskom idealu i postati, pre svega , konačno zadovoljni sobom.

Dobro došli u naš Centar za lepotu OREA.

OREA ESTETSKA HIRURGIJA
U ovu grupu intervencija spadaju sve estetske intervencije koje nam donose samopouzdanje, lepši i bogatiji doživljaj sebe, kompletniju i lepšu stranu ogledala.
Ekstremiteti
Preoblikovanje gornjih i donjih ekkstremiteta liposukcijom, upotrebom implanta ili kombinovano.
Glava i vrat
Operacije uklanjanja viška kože posle naglog mršavljenja ili opuštene kože prepune strija posle porođaja, ukanjanja masnih naslaga na prednjem i bočnom trbušnom zidu liposukcijom, preoblikovanje figure kombinovanim metodama liposukcije i totalnim liftingom trupa.
Grudni koš
Operacije poveċanja i smanjenja grudi, podizanja, korigovanje asimetrije.
Spoljašnje genitalije
Podmlađivanje spoljašnjih genitalija filerima i radiotalasnom hirurgijom.

OREA PLASTIČNA I REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA
U ovu grupu intervencija spadaju operacije uklanjanja svih benignih i malignih tumora kože i mekih tkiva uz njihovu PH verifikaciju/papilomi, mladeži, bradavice, lipomi, lojne ciste i rekostrukcije defekata nastalih njihovim uklanjanjem, korekcije urođenih i stečenih anomalija lica i tela.
Ekstremiteti
Urođene anomalije gornjih i donjih ekstremiteta, syndactilia.
Glava i vrat
Urođene anomalije kapaka, asimetrija lica, parcijalan ili kompletan nedostatak jedne ili obe usne školjke, sekvele rascepa usne i nepca, medijalne i lateralne ciste vrata, devijacija nosne pregrade, mikrognathia, posledice traume/ožiljci, kao i mnoge druge sekvele traume tipa pareze ili kompletne paralize n.facialis.
Trbuh
Slabost muskulature prednjeg trbušnog zida bilo urođena, bilo kao posledica porođaja ili operacija.
U ovu grupu intervencija spadaju operacije uklanjanja svih benignih i malignih tumora kože i mekih tkiva uz njihovu PH verifikaciju/papilomi, mladeži, bradavice, lipomi, lojne ciste i rekostrukcije defekata nastalih njihovim uklanjanjem, korekcije urođenih i stečenih anomalija lica i tela.
Grudni koš
Asimetrija dojki uz kompletnu nerazvijenost jedne dojke, gynaecomasthia / izrazena mlečna žlezda kod osoba muškog pola, ciste dojki, rekonstrukcija dojke posle parcijalne ili totalne mastektomije.
Spoljašnje genitalije
Urođene malformacije spoljašnjih polnih organa, kod devojaka vrlo često ekstremno velike male usne koje pričinjavaju i fiziološke i psihološke tegobe, a koje se hiruški veoma lako rešavaju, sve popularnija himenoplastika, kao i korekcija muških spoljnih genitalija.

OREA NEHIRUŠKI TRETMANI
U nehirurške tretmane podmlađivanja spadaju sve intervencije koje se obavljaju ambulantno, bez upotrebe hirurškog noža, uz pomoċ najmanje agresivnih procedura od ruku hirurga, preko upotrebe malo agresivnih hemijskih preparata, rolera i injekcija. U ove tretmane spadaju:
Pilinzi
Pilinzi organskim kiselinama i algama / kristalni piling Badiagom koji može da zameni nekoliko mikrodermoabrazija i koji se moze primeniti kako na licu tako i na ostalim delovima tela.
PRP / Plattelet Rich Plasma
Revolucionarni metod podmladjivanja produktima sopstvene krvi, koji u sebi sadrže Growth Factor, faktor rasta koji stimuliše produkciju kolagena i elastina iz sopstvenog tkiva, a izuzetno je delotvoran u lečenju akni kao i zarastanju rana. Tretmani se rade u vremenskom inttervalu od 6 nedelja do 3 meseca. Mogu se tretirati kako lice, vrat i dekolte, tako i ostali delovi tela. Ovaj tretman dobio je svoj popularni naziv DRACULA REJUVENATION.
Konturiranje struktura lica
Konturiranje struktura lica, usana , jagodicne regije, orbitalne regije – privremenim i trajnim filerima, što podrazumeva dodavanje volumena odredjenim delovima lica, ublažavanje sitnih i dubokih bora, postizanje jedrine i mekoċe celokupne kože lica. Od privremenih, hijaluronskih preparata koriste se preparati Juvaderm i Teosyal, kao i Resylenski preparati. Od trajnih filera u upotrebi je Metacrill. Konturiranje struktura lica može se privremeno postiċi i transferom sopstvene masti.
Sve ove procedure mogu na kraċe ili duže vreme odložiti hirurške intervencije tipa parcijalnog ili kompletnog liftinga lica i vrata.
BOTOX
Fenomenalni otrov, a u suštini miorelaksant koji opušta odredjenu grupu mišiċa tj. ne dozvoljava njihovu kontrakciju. Koristi se u terapijske svrhe kod spazma misiċa / povrede, torticollis kod dece, a i u estetske svrhe da bi naše lice postalo opuštenije, mekše bez ekspresije brige, ljutnje i ostalih negativnih emocija. Na taj način u periodu njegovog dejstva, koji traje do 6 meseci zaboravljamo pokret koji nam je napravio bore.

 

Prikaži Više

Orea | Estetska hirurgija

Budimska 15 | Beograd
Radno Vreme:
  •  Radni dan: 9-19
Način Plaćanja:
  • Gotovinom
  • Platnim karticama
  • Virmanski preko računa

Slični Popusti