Dr Brana Kovačević | Poliklinika

Zdravlje
10% na sve usluge
 • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
 • - 10% Popusta na sve zdravstvene usluge.
 • * NapomenaPopust se ne primenjuje na ultrazvuk abdomena, dojke i kardiološki paket.
 • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
 • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  uputstvo

  SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

  SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Poliklinika Dr Brana Kovačević je privatna zdravstvena ustanova koju čini tim sastavljen od 19 stalno zaposlenih lekara i lekara konsultanata specijalista-subspecijalista i četiri medicinske sestre.

Poliklinika je smeštena u prizemlju stambeno-poslovnog objekta, u blizini Kliničkog centra, hotela Park i Sajma.

Od 3. januara 2008. godine, kada su u Poliklinici pregledani prvi pacijenti, korisnici naših usluga broje se u hiljadama. To potvrđuje pravilo da je preporuka zadovoljnog pacijenta najbolja preporuka.

Poliklinika Dr Brana Kovačević osnovana je sa ciljem da svakom pacijentu koji se obrati za pomoć pruži maksimalno kvalitetnu uslugu i osećaj istinske brige za dobrobit njegovog zdravlja. Pored angažovanja proverenih lekara specijalista i subspecijalista iz različitih oblasti medicine, sa višegodišnjim kliničkim iskustvom, prioritet je stavljen na opremanje svih ordinacija najsavremenijom aparaturomuglednih svetskih proizvođača medicinske opreme. Vrhunska oprema omogućava apsolutnu sigurnost lekaru specijalisti u postavljanju dijagnoze, a pacijentu osećaj “da je u dobrim rukama”.

Prikaži Više

Slični Popusti