Engram | Psihološki centar

Zdravlje
10% na sve usluge
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na sve usluge | Psihološki centar Engram
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Psihološki centar Engram je savetovalište koje pruža različite vrste usluga: individualno psihološko savetovanje za decu, mlade i odrasle, bračno savetovanje, kreativne psihološke radionice za decu i mlade, psihološko-zdravstveno savetovanje za stara lica. Takođe, naš centar pruža usluge specijalističkih psihijatrijskih pregleda za odrasle i stara lica.

Naša misija je unapređenje kvaliteta života onih ljudi koji se suočavaju sa psihološkim, emocionalnih krizama, kako bi kroz primenu psihološkog tretmana omogućili pojedincima postizanje dugoročnog emocionalnog zadovoljstva.

INDIVIDUALNO PSIHOLOŠKO SAVETOVANJE

Praktična korist individualnog savetovanja se ogleda u rešavanju psiholoških poteškoća koje izazivaju psihičku patnju. Ona pre svega omogućava razvijanje perceptivnih veština, veću svest o sebi, prepoznavanje faktora koji nas ometaju u ostvarivanju vlastitih ciljeva kao i prepoznavanje vlastitih potencijala.

BRAČNO SAVETOVANJE

Pomaže bračnim parovima da na vreme prepoznaju probleme koji ometaju bračnu vezu, da razviju veštinu percepcije sebe i bračnog druga odnosno njihove međusobne interakcije. Kroz razvijanje drugačijeg stila komunikacije savetovanje omogućava da supružnici zajednički pronalaze rešenja za svoje bračne poteškoće.

KREATIVNE PSIHOLOŠKE RADIONICE ZA DECU I MLADE

Cilj radionica je da kroz primenu kreativnih medija (crtanje, vajanje, zamišljanje…) razumemo dečiju mudrost življenja i odrastanja. Vežbe otvaraju put do dečijeg srca i duše. Izražavajući se na kreativan način deca dobijaju priliku da izraze ono što je zovemo unutrašnjim svetom koji je za njih nepoznanica i nedoumica. Na ovaj način roditelji će biti u prilici da bolje razumeju trenutno zbivanje u detetu i da razumeju šta se događa u detetovom životu iz njegove perspektive- kako oni vide stvari, kako vide svet odraslih, kako razmišljaju i šta osećaju. Na osnovu toga pružićemo roditeljima savete o tome kako dalje postupati i usmeravati dete u njegovom daljem razvoju. Naglasak u ovom programu je je na otkrivanju, saznanju i razumevanju dečijeg sveta.

PSIHOLOŠKO-ZDRAVSTVENO SAVETOVANJE STARIH LICA

Psihološke radionice za osobe starije dobi imaju za cilj podršku za uspešno i optimalno nošenje sa promenama u načinu života povezanih sa starenjem. Kroz praktične i zabavne radionice obrađuju se različite psihološke teme. Radionice traju 4 meseca u trajanju od 90 minuta.

Prikaži Više

Slični Popusti