Solaris Vrnjačka Banja | Smeštaj & Wellness

Putovanja
10%-15% na sve aranžmane
  • Sa popust karticom ostvarujete pravo na:
  • - 15% Popusta na redovan cenovnik usluga hotela Solaris Resort.
  • - 10% Popusta na pakete* iz redovne ponude:
  • - *Wellness & Spa, romantični i porodični paket.
  • * NapomenaPoruči gratis popust vaučer i ostvari popust još danas. Popusti se ne odnose na promocije meseca, datumske dolaske i druge akcijske ponude.

Proizvodi/Usluge

O nama

SOLARIS Resort Vrnjačka Banja je nov i moderno opremljen objekat u turističkoj ponudi Vrnjačke Banje, najpoznatijem turističko-banjskom mestu u Srbiji. Smešten je u mirnom delu banje, u neposrednoj blizini banjske promenade. Ambijent odiše komforom, prijatnošću i umetničkim šarmom koji goste neće ostaviti ravnodušnim.

Gratis Popust Vaučer Osiguran Popust poruči odmah i ostvari:
– 15% Popusta na redovan cenovnik hotela Solaris Resort.
– 10% Popusta na pakete iz redovne ponude (Wellness & Spa, romantični i porodični paket).

Objekat nudi luksuzne apartmane i porodične sobe sa elegantnim enterijerom, restoran, aperitiv bar, salu za seminare, sopstveni parking prostor. Idealno je mesto za odmor, opuštanje i uživanje. Ljubazno, profesionalno i uslužno osoblje pruža uslugu merenu najvišim svetskim standardima.

U ponudi su takođe i sportsko-rekreativni sadržaji sa otvorenim i zatvorenim bazenom, fitnes centrom, ekskluzivnim wellness centrom i relax zonom.

Kompleks SOLARIS Resort Vrnjačka Banja od devet vila obuhvata površinu od 9.000 m2 koje poseduju 90 komfornih apartmana i porodičnih soba. Svakom gostu na raspolaganju je besplatan parking prostor pod video nadzorom sa 90 parking mesta.

U sklopu Solaris Resorta je restoran Biber. Enterijerom i dizajnom, pruža osećaj tradicionalne, tople atmosfere uz spoj raznovrsnih ukusa i ugođaja. Restoran nudi A la carte ponudu sa širokom paletom nacionalnih specijaliteta Španije, Francuske, Italije i Dalekog istoka uz bogat izbor vina i poslastica. Ambijent restorana pruža mogućnost organizovanja tematskih večeri sa adekvatnim muzičkim programom i animacijama za goste.

U sastavu SOLARIS Resort Vrnjačka Banja je i seminar sala za organizovanje različitih vrsta konferencija, seminara, poslovnih sastanaka i skupova. Kapacitet sale je do 200 mesta sa kompletnom audio i video opremom.

Jedinstvenost ponude čini i jedan od najprestižnijih Wellness centara u regionu. U Wellness i Relax zoni osećaj telesnog i duhovnog balansa pružaju jacuzzi hidromasažna kada, slana pećina, parno kupatilo, ruska banja, finska sauna, kaldarijum i tepidarijum, fish and spa tretmani, prostorije za masažu, voćni bar. Gostima je na raspolaganju i zatvoreni bazen sa slanom vodom, gde kupanje uz osećaj potpune relaksacije pruža delotvorni uticaj na zdravlje čitavog organizma. Sa temperaturom vode od 29ºC, prijatnom i opuštajućom muzikom, jacuzzi hidromasažnom kadom, ležaljkama i vodenim slapom unutar bazena, ovaj prostor dočarava duh morskih predela.

Otvoreni bazen sa vodenim barom omiljeno je mesto gostiju Solaris Resort-a. Doživljaj letnje idile povećavaju tropski suncobrani i palme, veliki izbor pića i koktela, VIP relax baldahini za “sunčanje u hladu”, kao i programi animacije za goste i muzičkim igrama takmičenja na vodi. Solaris poseduje i Biodesign bazen napravljen od peska koji podseća na ambijent dalekih Sejšela.

Do sada smo uspešno organizovali pripreme sportista, seminare, skupove privrednih društava, farmaceutskih kuća, nevladinih organizacija, kao i udruženja banaka i kompanija. Poverenje su nam svojim dolaskom ukazale diplomatske delegacije kao i druge javne ličnosti iz sveta glume, umetnosti, kulture i sporta. Dobro došli!

Prikaži Više

Solaris Vrnjačka Banja | Smeštaj & Wellness

Cerska 10 | Vrnjačka Banja
Radno Vreme:

•  Otvoreno cele godine 24/7

Način Plaćanja:
  • Gotovinom
  • Kreditnim karticama
  • Čekovima na rate
  • Virmanski preko računa
[]
1

GRATIS POPUST VAUČER Solaris Resort

Ime i prezime
Telefon
id
- 15% Popusta na redovan cenovnik usluga hotela Solaris Resort

- 10% Popusta na pakete* iz redovne ponude:

* Wellness & Spa, romantični i porodični paket.


Vaučer se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje.
Previous
Next

Slični Popusti