Tesla | Bar & Rooms

Restorani
7% na sve usluge
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na sve usluge | Smeštaj & restoran
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

TESLA Bar & Rooms nalazi se u srcu banjalučkog naselja Rosulje, u V kozarske brigade 25, u mirnom okruženju, ali još uvek i u urbanoj zoni grada. Od centra smo udaljeni 10 minuta hoda, autobuska i železnička stanica su na 5 minuta, a Banjalučki sajam je u neposrednoj blizini.

SOBE
Raspolažemo sa dve jednokrevetne, dve trokrevetne i dvanaest dvokrevetnih soba. Sve sobe su opremljene IPTV-om i brzim internetom, a u trenucima odmora nagradite vaša leđa SUPERIOR madracima kreiranim po našoj želji, u koje su ugrađena sva dobra i loša iskustva koja smo imali u hotelima širom sveta

HIGH TECH RESTORAN
Modernistički stil enterijera, spojen sa savremenim tehnologijama komunikacije, našu restoransku uslugu čini inovativnom i jedinstvenom, kako u regiji tako i šire.

Probajte jela sa domaćeg menija grada Banjaluke i osetite njenu gastronomsku tradiciju. Ako biste ipak probali nešto drugo, sami napravite vašu omiljenu picu na svom touch screen stolu za ručavanje ili jednostavno odaberite mogućnost da vam neko od našeg osoblja bude na usluzi.

TEHNOLOGIJA
Tesla Bar & Rooms prvi je u regiji koji je uveo Self CHECK IN i CHECK OUT kao standard prilikom prijavljivanja i odjavljivanja gostiju. Uređaj omogućuje samostalnu prijavu gosta bez kontakta sa recepcionerom. Dovoljno je da upišete broj rezervacije, skenirate vaša lična dokumenta i kodirani ključ od sobe i registracija boravka biće gotova za 30 sekundi.

FUN TOP TERASA
Ukoliko želite intimu, FUN TOP terasa je idealno mesto za vaš prvi espresso ili romantičnu večeru sa panoramskim pogledom na grad u ambijentu bez buke. Terasa daje i mogućnost organizovanja prigodnih banketa, svih vrsta promocija, kao i seminara na otvorenom u letnom periodu.

Prikaži Više

Slični Popusti