Stefanović | Zlatara

ProdavniceUsluge i Servis
10% na ceo asortiman
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na sve proizvode | Zlatara Stefanović
  • * NapomenaPopust se ne primenjuje na akcijske cene.

O nama

Priča o svakoj poznatoj zlatari počinje skromno, kao mala porodična saga o entuzijazmu.

Radnjica u Bitolju, s kraja devetnaestog veka, samo je trgovala; sopstvenu proizvodnju zlatara, koja se tada još nije zvala “Stefanović”, dobija pre stotinak godina.

Jedna ljubav začeta u Bitolju krajem Drugog svetskog rata uvodi i prvog Stefanovića u zlatarski posao, koji ga ambiciozno prenosi u Beograd. Od tada, zahvaljujući ljubavi i čvrstim porodičnim vezama, posao raste, i u teškim i u lakšim vremenima.

Tada, zapravo, počinje put. Zanat, školovanje i stalno usavršavanje, inovativnost, kreativnost, autentičnost, brend – put koji su današnji Stefanovići prešli u zlatarskoj tradiciji dužoj od veka.

Polovinom dvadesetog veka, naš deda, Miodrag Stefanović, odlazi na obuku u Italiju, oprema svoju radionicu najsavremenijim zlatarskim mašinama i taj događaj se može smatrati kamenom temeljcem modernog zlatarstva u našoj zemlji.

Potom naš otac, Jovica i stric, Petar, sinovi Miodraga Stefanovića ulaze u posao, jer je to ne samo porodična tradicija, već i porodično nasleđe kojim se ponosimo. Otvaraju se nove zlatarske radnje u Beogradu, a u radionicama rade vrhunske zanatlije na najmodernijim mašinama toga vremena.

Konačno dolazimo do nas i ovog vremena, u kojem se porodica razgranala i stvorila dve nezavisne firme, obe naslonjene na istu istoriju i tradiciju, ali sada sa svojim vizijama i ciljevima.

Ono što skladno upotpunjuje našu priču je ono što čini deo i vašeg iskustva, jer u zlatarama “Stefanović 1886” počinju i vaša sećanja na najvažnije trenutke u životu.

U petoj generaciji zlatara, Srđan i Petar Stefanović danas spajaju tri veka, a naša zlatara “Stefanović 1886” čeka vas na tri lokacije u Beogradu i jednoj u Kragujevcu.

Stefanović, vaš nakit s poreklom. Od 1886.

Prikaži Više

Lokacije

# Naziv Adresa Telefoni Radno Vreme
1 Zlatara Stefanović Beograd, Makedonska 34 011 322 53 33
2 Zlatara Stefanović Beograd, TC Ušće 011 262 35 86
3 Zlatara Stefanović Beograd, Vasina 9 011 285 44 69
4 Zlatara Stefanović Kragujevac, TC Plaza
Prikaži Više

Slični Popusti