Zmaj | Kimona & borilačka oprema

Odeća i ObućaProdavniceSport
10% na ceo asortiman
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na sve proizvode.

O nama

Zanatska krojačka radnja ZMAJ Ruma je porodično preduzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom opreme za borilačke sportove. Za kratko vreme postojanja na tržištu pozicionirali smo se kao preduzeće sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Iz godine u godinu pridobijamo sve veći broj zadovoljnih kupaca koji nam se uvek vraćaju.

Naša radnja se godinama bavi proizvodnjom kimona za Karate (Kjokusin, Kate), Judo, Aikido (Ju Jicu, Brazilski Ju Jicu, Nindjicu) i Taekwondo.

U ponudi su pored kimona i pojasevi u svim bojama, hakame za aikido i štitnici za ruke i noge. Kompletna oprema za borilačke sportove se izrađuje u svim veličinama i dužinama, kao i prema želji i uzorku od strane kupca.

Kimona se izrađuju od pamučnih tkanina (100%), u različitim debljinama, u zavisnosti od vrste kimona. Platna za izradu kimona su u beloj, plavoj i crnoj boji. Zemlja porekla Holandija. Cene su najpristupačnije, za klubove su posebne pogodnosti kao i veleprodajne cene.

Spremni smo za nove izazove, izaći ćemo Vam u susret, izradićemo model opreme po vašoj želji i tačnim dimenzijama, po merama za svakog borca, stavićemo logo vašeg kluba, uradićemo štampu, vez, kad ste vi zadovoljni zadovoljni smo i mi. Naš brend prepoznaćete po znaku crvenog ZMAJA na našim proizvodima.

TD ZMAJ predstavlja spoj kvalitetnog uvoznog repromaterijala iz zemalja Evropske Unije i našeg znanja, rada i iskustva. Distribuciju robe vršimo putem DHL pošte na teritoriji cele EU.

Mi se ne plašimo konkurencije, samouvereno idemo NAPRED!

Prikaži Više

Slični Popusti