Bambola | Apartmani

Putovanja
10%-15% na smeštaj
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na noćenje do dve osobe.
  • - 15% Popusta na noćenje preko dve osobe.

Proizvodi/Usluge

O nama

Apartmani Bambola nalaze se u centru Višegrada, 100 m od kompleksa Andrićgrad, kao i 100 m od Spomen učionice Ive Andrića.

Apartmani Bambola su izgrađeni u maju 2013. godine, a nalaze se na II spratu stambene zgrade. Gostima su na raspolaganju tri apartmana, površine 35 m2, 36m2 i 38 m2, od kojih dva imaju pogled na ulicu, a treći ima pogled na reku Rzav i kompleks Andrićgrad. Zgrada poseduje privatno dvorište s parkingom za automobile, baštom za sedenje i ljuljaškama za decu.

Svi apartmani imaju zaseban ulaz, odvojeni dnevni boravak, kuhinju, kupatilo i terasu.

Kafe Bambola udaljen je samo 20 metara od Apartmana Bambola. U predivnoj, suncem obasjanoj bašti kafea Bambola možete da uživate u letnim mesecima.

Diskoteka Bambola nalazi se u sklopu kafea Bambola. Od početka svog rada daleke 1998. godine, poznato je okupljalište mladih. Očekuje Vas odličan provod.

Krstarenje Drinom

Zapitajte se kada ste poslednji put uživali u čarima prirodne sredine, bez buke, zagađenog vazduha, betona oko vas. Ukoliko želite da se odmorite od svega ovoga i da uživate u netaknutoj prirodi, osluškujete zvuk reke, udišete svež vazduh, jedete prirodno spremljenu hranu i zaboravite na sve vaše obaveze predlažemo vam da prilikom posete Višegradu planirate i vreme za celodnevni izlet brodom kroz kanjon Drine, drugim po veličini kanjonom u Evropi.

Prikaži Više

Slični Popusti