Etno selo Stanišići | RAS & PIRG

Putovanja
10% na smeštaj
 • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
 • - 10% Popusta hotelima RAS & PIRG
 • * NapomenaUSKORO! POPUST u pripremi!
  Popust se ne primenju za Novu Godinu, 8. mart i prvomajske praznike.
 • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
 • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  uputstvo

  SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

  SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

Proizvodi/Usluge

O nama

Etno Selo STANIŠIĆI izvan sadašnjeg vremena i prostora, vraća nas precima i prirodi, i budi u nama divljenje prema jednostavnosti nekadašnjeg načina života. Ovde se odmaraju oči i duša, čovek postaje plemenitiji, ali i mudriji slušajući žuborenje potoka i rad vodenice.

U selu se danas izdvajaju dve cjeline. Jedna prikazuje svetovni život i izgrađena je od drveta. Čine je drvene kuće – brvnare sa pokućstvom koje im je vekovima pripadalo. Kuće povezuju popločane kamene staze, a u centru sela su dva jezera. Druga celina je duhovnog karaktera i predstavljena je srednjevekovnom arhitekturom građenom u kamenu, koja je u stvari skup replika istorijskog i religijskog značaja.

Selo čine vodenice, mlekarnik, kovačnica, kameni bunar, ambar i autentične drvene kuće, sa prikazom pokućstva i narodnih nošnji. Mlin potočar je napravljen 1937. godine i još je u upotrebi kao i vodenica iz 1917. godine u kojima se još uvijek melje brašno za pogačice koje se služe u restoranu. Unutra se nalazi sve što je mlinaru bilo potrebno za boravak u njemu za vrijeme sezone mljevenja žita. Mlekarnik je iz 1948 godine. To je zgradica za preradu mleka i čuvanje mlečnih proizvoda, sa svim drvenim posudama. Mlekarnici su bili dobro provetreni i čisti, a u njih su mogle ulaziti samo žene koje su se time bavile.

Hotel PIRG
Zauzima dominantno mesto u Etno Selu STANIŠIĆI uklapajući se u kompletan ambijent sela. Građen je u srednjovekovnom stilu i čine ga dve kule, od kojih je jedna replika PIRGA Svetog Save sa Hilandara.

Hotel PIRG je moderan hotel visoke kategorije. Njegova spoljašnost oduzima dah, a prefinjena unutrašnjost pruža izvanredan ugođaj gostoljubivosti. Opremljen je po svim svetskim standardima sa modernim nameštajem, tehnikom, klimom i liftovima.

U hotelskim sobama i apartmanima visoke klase može da se smesti 80 gostiju, a vrhunski prateći sadržaji čine da se gosti osećaju prijatno i opušteno čak i ako ovde borave poslovno. Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen, đakuzi kada, sauna, sala za masažu, fitnes sala, koktel sala iz koje se izlazi na bazen kao i wireless pristup internetu.

U sastavu hotela je kongresna sala sa sto mesta, opremljena savremenom opremom i kabinama za simultano prevođenje na više stranih jezika. U luksuzno opremljenim sobama i apartmanima gostima su na raspolaganju: kablovska TV, telefon, klima uređaj, bežični pristup internetu, mini bar, sef.

Hotel RAS
Moderan hotel, visoke kategorije (5 zvjezdica), izgrađen po najvišim evropskim standardima projektovanja i gradnje. Hotel ima osamdeset luksuzno opremljenih i komfornih smeštajnih jedinica (kapaciteta do 160 gostiju), koje čine jednokrevetne i dvokrevetne sobe, apartmani i VIP apartmani. Sve sobe su opremljene modernim nameštajem, imaju centralni klima uređaj, mini-bar, sef, besplatan wireless internet, LCD televizor i telefon.

Hotel čini jednu celinu sa svečanim salonima Sankt Peterburg, Moskva i Volga, sa kojima je neposredno povezan stepeništem i liftom.

Prikaži Više

Etno selo Stanišići | RAS & PIRG

Pavlovića put 32 | Bjeljina
Radno Vreme:

•  Otvoreno cele godine 24/7

Način Plaćanja:
 • Gotovinom
 • Virmanski preko računa
 • Platnim karticama

Slični Popusti