Aveny | Hotel

Putovanja
10%i> na smeštaj
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na smeštaj | Hotel Aveny
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Hotel Aveny je novoizgrađeni moderan hotel u Čačku. Nudi smeštaj u komfornim sobama i apartmanima. Prilagođen je kako poslovnim ljudima, tako i gostima koji u Čačak dolaze iz turističkih razloga. Ambijent odiše prijatnošću, komforom i praktičnošću. To je mesto gde je svakom detalju posvećena izuzetna pažnja, što ovaj hotel, uz visok nivo usluge i funkcionalnosti, izdvaja iz uobičajene hotelske ponude.

Hotel se nalazi u mirnom delu Čačka, blizu centra u najlepšem delu grada – naselju Avenija lipa. Atraktivnosti lokacije hotela doprinosi i povezanost sa magistralnim putem E-761 koji predstavlja raskrsnicu puteva ka celoj Srbiji ali i oazu na putu ka Crnoj Gori i Jadranskom moru. Nadomak je Ovčarsko-kablarske klisure izvanredne pejzažne raznolikosti, jedinstvena kulturno-istorijska celina od deset manastira i drugih memorijalnih i sakralnih objekata. Ukoliko planirate da posetite najveći svetski sabor trubača u Guči, Hotel Aveny je pravi izbor za Vaš smeštaj.

Ukoliko se pored atraktivne lokacije, potpuno novog i funkcionalnog enterijera, profesionalnog, obrazovanog i ljubaznog osoblja, uzmu u obzir i povoljne cene, nećete se dvoumiti da rezervišete smeštaj u našem hotelu. Nama ste Vi na prvom mestu i učinićemo sve da nakon boravka kod nas, izađete zadovoljni. Posetite nas i dozvolite da Hotel Aveny postane Vaše omiljeno mesto za odmor.

Prikaži Više

Slični Popusti