Čubura | Hotel

Putovanja
10% na smeštaj
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na smeštaj | Hotel Čubura
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Hotel Čubura je hotel sa tradicijom dugom sto godina. Savršeno se uklapa u ambijentalno okruženje starog Srema.

„Čubura“ u prevodu na srpski sa turskog jezika znači „Kafana pored puta“, gde su se okupljali i odmarali mnogi šiđani , ali i putnici namernici. U očuvanju sremačke kulture, nosi tragove graditeljskih stilova i odiše šarmom prošlosti i priča jedinstvenu priču istorije i razvoja Šida.

Prepoznajući značaj stare Čubure za istoriju grada, ona je stavljena pod zaštitu države. Vrata hotela i restorana Čubura su širom otvorena svima onima koji žele osetiti domaći ugođaj u ambijentu koji osvaja nenametljivom elegancijom, koji upotpunjuje prijatna atmosfera usluga koje pružamo. Svojom atraktivnom lokacijom i odličnom pozicijom svojim gostima nudi sjajnu uslugu, mir i odmor. Sve vreme boravka za vas će se brinuti visoko profesionalno i ljubazno osoblje našeg hotela. U sklopu hotela nalazi se restoran, koji je pogodan za organizaciju manjih slavlja, poslovnih i drugih ručkova.

Ujedno ćete uživati u raznovrsnoj nacionalnoj kuhinji, koji samo za Vas pripremaju kuvari našeg restorana! Pored sjajnog izbora svih jela iz srpske nacionalne kuhinje tu smo da vam ponudimo jela karakteristična za Srem kao i internacionalne specijatitete. Posebno se ponosimo našim specijalitetima od koprive, kao i raznim jelima od divljači. Hotel „Čubura“ je poznato je mesto za okupljanje Šiđana i svih onih koji će u Šidu posetiti galeriju i spomen kuću našeg najpoznatijeg slikara Save Šumanovića, zatim muzej naivne umetnosti Ilije Bašičevića – Bosilja „Ilijanum“, spomen obeležje „Sremski Front“, atraktivno lovište – Vojnu ustanovu Morović, sa Titovom vilom, jezera u najvećem selu u šidskoj opštini, Erdeviku i mnoge druge lepote koje čine našu opštinu zanimljivom.

Prepoznajući značaj stare Čubure za istoriju grada, ona je stavljena pod zaštitu države. Blizina središta grada, njegove kulturne i istorijske baštine, te brojne mogućnosti izleta u bližu okolinu, okruženu nacionalnim parkom i parkovima prirode, pružit će vam sadržajan i ugodan boravak u našoj sredini. Spremni smo da izađemo u susret svakom vašem zahtevu i da vam pružimo doživljaj jedinstvenog spoja tradicionalnog i avanturističkog. Bilo da ste u gradu zbog posla ili iz zadovoljstva, učinićemo vaš boravak nezaboravnim.

Dođite, posetite nas!

Prikaži Više

Slični Popusti