Kentaur | Škola jahanja

Sport
10% na jahanje
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na školu jahanja.
  • * NapomenaPopust se na I fazu škole jahanja i odobrava se korisnicima kartice Osiguran Popust.

O nama

Konjički klub KENTAUR postoji od 1991. godine i okuplja veliki broj članova: sportista, rekreativaca i ljubitelja konja i prirode. Zahvaljujući idealnoj lokaciji, u mirnom delu Zemuna, konjički klub Kentaur je idealan za sve koji žele da se pobegnu od gradske vreve i buke i opuste se u prelepoj prirodi.

Okružen pašnjacima, šumom i prostranim livadama idealnim za terensko jahanje u harmoničnom prirodnom ambijentu. Smešten na 8 hektara, klub Kentaur u svom sklopu ima peščani manjež i travnati deo za jahanje, dve štale sa dvadeset konja za sportsko i rekreativno jahanje, kao i nekoliko ispusta, a u upotrebi je i zatvoren prostor za jahanje.

Uspešno se bavimo se rekreativnim i sportskim jahanjem. Takođe, ukoliko želite možete dovesti Vašeg ljubimca kod nas u pansion, po standardnim kriterijumima. Treninzi se obavljaju u peščanom manježu dimenzija 55x77m, okruženog zelenilom. U večernjim terminima, po kišnom vremenu i u zimskim uslovima postoji mogućnost jahanja u zatvorenoj hali.

Posedujemo dozvolu za rad, a naši instruktori jahanja su licencirani treneri sa višegodišnjim iskustvom. Nudimo mogućnost organizovanja fiksnih termina, kao i termina za jahanje po dogovoru.

Pobegnite iz gradske vreve, opustite se u prirodi i uverite se zašto su konji plemenite životinje!
Druženje, rekreacija i uživanje u predivnom prirodnom ambijentu škole jahanja Kentaur. Pridružite nam se!

Prikaži Više

Slični Popusti