Profi | Ski škola Zlatibor

EdukacijaSport
20% na sve usluge
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 20% Popusta na školu skijanja & rent

O nama

Ski klub PROFI – Užice je osnovan 2010.godine sa ciljem da što kvalitetnije i organizovanije prenesemo svoja znanja i veštine mladim naraštajima. U okviru kluba funkcioniše škola skijanja za decu i odrasle na Zlatiboru na stazi Obudojevica. Naši instruktori su profesori fizičkog vaspitanja sa višegodišnjem iskustvom koji svojim znanjem i pedagoškim pristupom omogućavaju brzo savladavanje osnovnih i naprednih tehnika skijanja.

Ski klub PROFI– Užice poseduje svoju stazu za školu skijanja na Obudojevici. Skijalište Obudojevica se nalazi u samom turističkom centru planine Zlatibor. Obudojevica je idealno skijalište za početnu obuku i preporučuje se svima koji prvi put staju na skije.

U okviru kluba radi i SKI RENTA (iznajmljivanje ski opreme) koja pruža usluge svim skijašima. U prostorijama objekta Nacionalna kuća M u samom centru Zlatibora nalazi se naša SKI RENTA sa ogromnim izborom skijaške opreme.

Ako želite da se vaše dete uspešno i bezbedno nauči tehnike skijanja i da vreme provodi u dobrom društvu pridružite se SKI KLUBU PROFI.

Prikaži Više

Slični Popusti