Kopana Resort | Apartmani

Putovanja
10%na smeštaj
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Kopana Resort je u prijatnom porodičnom stilu i nalazi se u blizini Pefkohorija na Halkidikiju. Smeštaj je izolovan od gužve i letnje turističke vreve, a ipak brzo možete stići do civilizacije ako vam nešto zatreba.

Kopmleks se sastoji od četiri bungalova sa udobnim smeštajem, na prostoru od 12 ari sa maslinama i vrtovima, okružen borovom šumom.

Vrt našim gostima pruža priliku za savršen odmor, predah i uživanje na udobnom drvenom baštenskom nameštaju. U prelepoj zelenoj bašti postoji letnjikovac, zidani roštilj i deo predviđen za dečiju igru sa toboganima i ljuljaškama.

Bungalovi su potpuno opremljeni, i nude se u varijanti studija(jedan prostor) ili apartmana iz dva dela. Imaju kuhinju i kupatilo, parter je sa verandom a apartmani na spratu imaju balkon.

Panorama Izuzetan pogled na ceo toronejski zaliv će vam ulepšati odmor, poklanjajući vam idiličnu sliku koju će te pamtiti. Ovakav prostor je idealan za savršen odmor i našim gostima garantuje uživanje u letnjem miru kao i toliko željeno opuštanje.

Plaže su u blizini odmarališta i izuzetne su po kvalitetu peska i čistoći vode. Takođe je i vrlo jednostavno stići i do ostalih poznatih plaža u prelepom zalivu Kasandre.

Prikaži Više

Kopana Resort | Apartmani

Κassandra, Halkidiki | Pefkochori

Slični Popusti