KS Čarolija | Predstave & škola glume

EdukacijaSve za decuZabava
10%-20% na predstave & školu glume
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta napredstave za decu.
  • - 20% Popusta na mesečnu članarinu škole glume.

O nama

Nakon 20 godina dramsko-muzičkog stvaralaštva za decu (13 god. pod imenom Čarolija), preko 4.000 odigranih predstava i koncerata na teritoriji svih ex Yu republika (turneje, festivali, koncerti, gostovanja), mnogobrojnih nastupa na dobrotvornim dečjim manifestacijama i mnogim televizijskim i radijskim emisijama dečjeg karaktera, autorsko-izvođački tim ovog studija dobro je poznat dečjoj publici:

Predstave

Predstave Kreativnog studija Čarolija su koncipirane na punom kontaktu sa decom, u formi kraćih, interaktivnih mjuzikla, sa naglašenom poentom, zabavnog sadržaja, duhovite, maštovite, sa mnoštvom edukativnih elemenata i svedenom scenografijom koja ne umanjuje dečju kreativnu sposobnost učestvovanja u priči.

Muzika za decu

U toku višedecenijskog rada nastao je zavidan broj dečjih pesama visokog umetničkog i edukativnog kvaliteta.

Voditeljski nastupi

«Čarolija» ima značajno voditeljsko iskustvo kako javnih manifestacija: Zmajeve dečje igre, Sneškograd, Festival Zlatno Zvonce, Festival monodrame za decu, Festival vina, Festival meda, Susreti škola…, tako i voditeljstva u medijima (Radio 021, Radio 5, TV Panonija).

Pedagoški rad

U martu 2012 god. otvorena je škola za mjuzikl «Čarolija», koja obuhvata uzrast od osnovnoškolskog do srednjoškolskog. Trenutno se rad ove škole odvija u dve uzrasne grupe i broji 20-tak polaznika.

Produkcija i Marketing

«Čarolija» raspolaže sopstvenim muzičkim studiom koji zadovoljava potrebe audio produkcije u svim domenima, kao i studiom i potrebnom opremom za video montažu.

Scenario

Izuzev scenarija za pozorišne predstave, Kreativni studio «Čarolija» je stvorio mnoštvo namenskih igrokaza za potrebe Pedagoške akademije, Zmajevih dečjih igara, Centra za kulturnu animaciju Novi Sad, scenarija za radijske dečje emisije itd.

Prikaži Više

Slični Popusti