Centar za osiguranje

Edukacija
Saveti za osiguranje
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - Besplatni saveti za osiguranje.

Proizvodi/Usluge

O nama

Udruženje CEPEOS | Centar za Osiguranje – nezavisna organizacija koja pruža kvalitetne i korisne informacije o osiguranju i doprinosi unapređenju odnosa i komunikacije između korisnika i davaoca usluga osiguranja.

Potrudićemo se da odgovorima na Vaša pitanja, korisnim i zanimljivim sadržajem otklonimo sve nedoumice u vezi osiguranja.

Posetite naše ekskluzivne WEB portale:

Naša misija biće uspešnija ukoliko nam Vi svojim pitanjima i sugestijama pomognete!

MISIJA našeg Udruženja je da neformalnom edukacijom i promocijom značaja osiguranja, doprinesemo razvoju javne svesti o neophodnosti osiguranja.

VIZIJA našeg Udruženja je da omogućimo svim zainteresovanim licima da budu korisni članovi društvene zajednice, koji će promovisanjem značaja osiguranja radite nešto korisno za svoje neposredno okruženje i sebe lično.

NAŠE VREDNOSTI:

RAZVOJ – omogućiti svojim članovima i drugim zainteresovanim licima da se edukuju, da razvijaju svest o značaju osiguranja i razmenjuju iskustvo.

NEUTRALNOST – naše Udruženje je nezavisna organizacija osnovana sa ciljem da pruži kvalitetne i korisne informacije o osiguranju i sa ciljem da doprinese unapređenju odnosa i uzajamne komunikacije između korisnika i davaoca usluga osiguranja, bez uticaja na izbor korisnika po pitanju konkretnih ponuda i izbor davaoca usluga osiguranja.

TOLERANCIJA – naše Udruženje ne deli ljude ni prema kojim kriterijumima. Ne podržavamo nasilje, mržnju ili bilo kakvo ugrožavanje nečijeg integriteta.

KVALITET – sve što radimo, radimo najbolje što možemo i pružamo prave informacije.

Da bismo što uspešnije širili naše ideje, dragocena iskustva i gradili sigurniju budućnost, svaka podrška i pomoć je dobrodošla. Ukoliko ste zainteresovani da postanete član Udruženja, molimo Vas da popunite PRISTUPNICU.

 

Prikaži Više

Slični Popusti