Lama | Hotel

Putovanja
15% na sve aranžmane
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 15% Popusta na smeštaj | Hotel Lama
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Garni Hotel Lama je novosagrađeni, udoban objekat, koji se nalazi u mirnom i tihom delu grada Kragujevca. Pored komfora, bezbednosti i visokog nivoa higijene, želimo da Vam pružimo osećaj porodične atmosfere.

Garni Hotel Lama**** je 2012. godine proširio svoje kapacitete, izgradnjom depandansa koji je takodje kategorisan sa četiri zvezdice.

Svaka soba je uređena i koncipirana na poseban, originalan način i pruža prisnu, porodičnu atmosferu. Prostrane sobe u kombinaciji sa vrhunskom uslugom u izuzetno prijatnom okruženju, nude gostima i posetiocima, jedinstveno iskustvo.

Briga o svakom detalju, toplom ambijentu kao i veoma ljubazno i profesionlano osoblje, učiniće da se osećate kao kod kuće.

Tradicionalno Šumadijsko gostoprimstvo u obezbeđivanju visokokvalitetnih usluga i pozicioniranje je imperativ porodice Obradović.

Posle napornog radnog dana, možete se odmoriti u hladovini naše porodične bašte, sa pogledom na šarene i živopisne predele.

Sve u svemu, naš cilj je da Vaše odsedanje učinimo što prijatnijim i da sa sobom ponesete što više lepih sećanja. Veliki parking, obezbeđen tokom 24 sata, pruža maksimalnu sigurnost za Vaše vozilo. Raznoliki i lepo ukrašen buffet doručak se služi ujutro, a aperitiv bar je takođe dostupan za odmaranje i opuštanje tokom večeri.

Prikaži Više

Slični Popusti