Le Pont | Motel

Putovanja
10% na smeštaj
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na sve usluge | Motel Le Pont
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Motel Le Pont je smešten na desnoj obali reke Sane i oko 1 km udaljen je od centra grada. Restoran „Le Pont“ je otvoren u aprilu 1999. godine i jedan je od najatraktivnijih restorana u gradu, čija je ponuda zaista raznovrsna i bogata, a ambijent vrlo ugodan. Restoran ima četiri zvezdice, a motel je otvoren januara 2006. godine.

Ovaj motel u velikoj je meri obogatio i unapredio hotelsku ponudu Prijedora. Izgrađen je po najvišim svetskim standardima, a gostima nudi smeštaj u komfornim i moderno uređenim sobama i apartmanima. Motel takođe ima i svoj parking koji može primiti do 60 vozila.

Motel ima dva sprata, na prvom spratu se nalazi restoran, a na drugom sobe motela. Motel će zadovoljiti i najzahtevnije posetioce. Moderno je opremljen i privatnost gostiju je obezbeđena. Smeštajni kapaciteti ovog motela su 3 savremeno opremljena apartmana, 3 dvokrevetne sobe i 3 jednokrevetne sa francuskim ležajem. Sobe imaju pogled na reku, prostrane su. Svaka soba je klimatizovana, ima telefon, televizor, pristup internetu, terasu i kupatilo.

Prikaži Više

Slični Popusti