Look by Mirjana Radisin | Frizerski salon

Lepota
10% na sve usluge
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na sve frizerske usluge.
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Osnovan 1999.godine, frizerski salon LOOK by Mirjana ima dugogodišnju tradiciju u primeni savremenih tehnologija i proizvoda za negu kose. Svi tretmani kose, kao i hair styling po svetskim trendovima, povereni su kvalifikovanim frizerskim ekspertima sa dugogodišnjim iskustvom.

Saradnjom sa svetski renomiranim proizvođačima u mogućnosti smo da Vam ponudimo najkvalitetnije tretmane kose sa izuzetnim rezultatima, a takođe i proizvode za kućnu negu u cilju Vašeg zadovoljstva i lepote.

Naša privilegija je da Vam pružimo inovativne trendove nege kose preparatima koji garantuju visok kvalitet usluge koju pružamo. Frizeri ovog salona edukuju se i proširuju svoja znanja na seminarima u zemlji i inostranstvu, čime smo postali vodeći tim za edukaciju frizera u Srbiji. Učesnici smo mnogih takmičenja u Hair Styling-u, o čemu svedoče i mnoge medalje, pehari i diplome, izloženi u salonu.

Prikaži Više

Slični Popusti