Naša Tvrđava | Hostel

Putovanja
10% na smeštaj
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na smeštaj | Hotel Tvrđava
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Smešten u podnožju Petrovaradinske tvrđave i na samo par minuta od centra Novog Sada, prenoćište Naša Tvrđava je idealno mesto za sve koji tragaju za komfornim i udobnim smeštajem. Zahvaljujući idealnoj lokaciji, boravkom u našem pansionu naći ćete se u centru svih zbivanja, kao što su: Exit festival, Tamburica fest i mnogi drugi interesantni događaji.

Prenoćište Naša Tvrđava udaljeno je samo 100 metara od reke Dunav i raspolaže sa šest moderno opremljenih soba, od kojih svaka poseduje sopstveno kupatilo sa tušem i francuski ležaj, uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Kako bi Vaš boravak u pansionu Naša Tvrđava učinili još prijatnijim, sve sobe poseduju TV sa kablovskim kanalima i besplatan bežični internet, za Vaše potpuno uživanje i opuštanje.

Iako su sve naše sobe moderno i funkcionalno opremljene, iz naše ponude posebno izdvajamo luksuzni apartman pogodan za smeštaj od 2-4 osoba. U sklopu apartmana nalaze se čajna kuhinja, kompletno opremljeno kupatilo, kao i prostrani dnevni boravak koji je idealan za opuštanje nakon napornog dana, uz veliki izbor kablovskih kanala ili uživanje u omiljenoj knjizi.

Kako biste se u pansionu Naša tvrđava osećali kao kod kuće, svim našim gostima na raspolaganju su hemijsko čišćenje, usluge pranja i peglanja veša, čišćenje cipela, besplatan parking, prevoz od/do aerodroma (uz doplatu) i mnoge druge. Ono po čemu se izdvajamo je ekspresno prijavljivanje gostiju koje traje do 22h, kao i odjavljivanje narednog dana do 12h.

U sklopu pansiona Naša Tvrđava nalazi se restoran nacionalne kuhinje u kome možete uživati u najlepšim specijalitetima, uz vrhunsku selekciju vina. Na našem meniju nalaze se brojni specijaliteti domaće kuhinje koje sa zadovoljstvom za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva. Svim našim gostima nudimo prenoćište sa doručkom, kao i uslugu polupansiona ili punog pansiona, po izuzetno povoljnim cenama.

Pored usluga smeštaja, Naša Tvrđava organizuje i sve vrste proslava, kao što su: svadbe, krštenja, rođendani, poslovni ručkovi, kapaciteta do 70 mesta. Tokom lepih dana svim našim gostima na raspolaganju je prelepa bašta čiji je kapacitet 25 mesta. Organizujte proslavu jednog od najsrećnijih dana u Vašem životu, u prijatnom ambijentu i domaćinskoj atmosferi. Takođe, za sve naše mladence obezbedili smo prelepi mladenački apartman.

Ljubazno i profesionalno osoblje Naše Tvrđave stoji Vam na raspolaganju i u skladu sa Vašim željama i zahtevima ponudiće Vam sve neophodne savete o Novom Sadu, svim važnim događajima, noćnom životu ili nekim drugim Vama interesantnim temama.

Prikaži Više

Slični Popusti