OM | Frizerski & kozmetički salon

Lepota
10% na sve usluge
 • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
 • - 10% Popusta na sve usluge & tretmane!
 • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
 • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  uputstvo

  SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

  SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Frizerko-kozmetički saloni OM u Prijedoru mesta su na kojima možete dobiti široku lepezu najkvalitetnijih frizerskih i kozmetičkih usluga.

Frizerske usluge

Ponosni smo partneri tvrtke LA BIOSTHETIQUE, kozmetičke kuće i sinonima za vrhunsku kvalitetu proizvoda za negu kose. Proizvodi LA BIOSTHETIQUE dostupni su isključivo u odabranim frizerskim salonima u kojima možete pronaći celokupan asortiman proizvoda za bojenje, stajling i negu kose. Jedini smo zastupnici ovog svetskog brenda u Prijedoru.

Profesionalni make-up

Uz pomoć visoko kvalitetnih kozmetičkih i make-up preparata, stručnosti make-up artista i njegovih saveta, dobićete željeni izgled: šminku za sve prilike, od dnevnih, poslovnih, večernjih, pa i onih specijalnih, kako biste se što lepše osećale i što bolje izgledale onda kada vam je to potrebno. Uz savršen make-up , kod nas možete dobiti i nadogradnju trepavica, pri čemu koristimo materijal poznatog svetskog brenda CLD – Creative lash design.

Nail art – nadogradnja, geliranje i izlivanje noktiju

Geliranje noktiju je veština ukrašavanja noktiju pomoću posebnih gelova. Oni se nakon izrade stvrdnjavaju u polimerizacijskoj lampi. Gelirati se mogu prirodni nokti, a sami birate želite li kratke nokte, ili pak želite da vam se nokti nadograde gelom pomoću šablona ili tipsa.

Soak off lak za nokte se ujedno naziva i trajnim lakom za nokte, pod čime mislimo na 3 do 4 sedmice, budući da trajni lak traje onoliko dugo koliko noktu treba da izraste.

U zavisnosti od vaših želja, u našim salonima možete zatražiti i NexGenNails tretman. U pitanju je najnovija tehnika nadogradnje noktiju bez turpijanja i bez UV lampe, a u sastavu ovog specijalnog polimera se nalaze i kaučuk, titanijum i vitamin E što će vase nokte garantovano učiniti otpornijim i zdravijim.

Tretmani lica

U OM salonu vam nudimo:

Purifying beauty tretman

 • Tretman za masnu i nečistu kožu. Namenjen problematičnoj, masnoj koži, koži sa bubuljicama, mitiserima.

Antistress beauty tretman

 • Opuštajući tretman za kožu koja je iziritirana, suha , nadražena, napeta i pod stresom.

Hydra beauty tretman 

 • Osvežavajući, energizirajući i hidratantni tretman. Namenjen je koži sa nedostatkom vlage koja zahteva dubinsku hidrataciju.

Depilacija, pedikir, masaža

MASAŽA je stara koliko i dodir. Dodir je ono što dobijamo rođenjem, što nam daruje priroda, što poklanjamo i dobijamo, prava razmena energije. Život savremenog čoveka pun je stresnih situacija. Masaža je verovatno najstariji, najjednostavniji i najpristupačniji način lečenja. Istraživanja u svetu govore o izuzetnim učincima dodira na čovekovo raspoloženje i zdravlje, a dodir, koji nam je svima dostupan- čini suštinu masaže.

Noge nas nose kroz čitav život. Nagradimo ih pravilnom negom, jer zdrava i negovana stopala utiču na zdravlje celog tela. Osnovni zadatak pedikira je da zaštiti stopala i nokte, kao i sprečavanje traumatskih promena na njima. U okviru naših usluga je samo estetski pedikir. Medicinski pedikir kao tehnika nam je poznat, možemo prepoznati probleme, ali kako sam naziv kaže, prepuštamo ga medicini.

Solarijum

Na našim lokacijama možete da posetite i studio za sunčanje sa modernim MEGA SUN solarijumima – čokoladne lampe. U salonu u Ulici 1 Maja 5 raspolažemo sa jednim ležećim MegaSun solarijumom, a u sklopu studia OM u Muharema Suljanovića 9 (kod TC KOnzum) je studio za sunčanje sa dva ležeća MegaSun i jednim stojećim Q-med solarijumom.

Posetite nas i uživajte u ugodnom ambijentu!

Prikaži Više

Lokacije

# Naziv Adresa Telefoni Radno Vreme
1 Salon OM Prijedor, Muharema Suljanovića 9 065 000 880
2 Salon OM Prijedor, 1. Maja 5 066 099 980
Prikaži Više

Slični Popusti