Radonjić | Pansion

Putovanja
5% na smeštaj
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 5% Popusta na smeštaj | Pansion Radonjić
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Privatni smeštaj Radonjić nalazi se na kraju glavnog šetališta Niške Banje, 30m od hotela Partizan i 150m od strogog centra. U neposrednoj blizini nalazi se kupatilo broj 5.

Kuća je u mirnom kraju bez mnogo saobraćaja, lako je dostupna, komforna i funkcionalna. Prilagođena je za kraći i duži odmor, kao i za poslovni ostanak. Nudimo Vam prijatan i privatan ambijent. Pansion „Radonjić“ raspolaže sobama I i II kategorije 2/2 sobe I kat. (kupatilo, LCD TV, kablovska, kuhinja, internet) 2/2 sobe I kat. (kupatilo, LCD TV, kablovska, internet) 2/2 sobe II kat. (kupatilo, TV i kuhinja su zajednički, internet) 1/1 soba II kat. (kupatilo, TV i kuhinja su zajednički, internet)

Niška Banja nalazi se na jugoistoku Srbije nedaleko od magistralnog puta Niš – Sofija, na nadmorskoj visini od 248 metara. Udaljena je 10km od Niša i 250km od Beograda. Odlikuje je: mineralno lekovito blato, lekovite termomineralne vode sa pet izvora, blaga kontinentalna klima.

Prikaži Više

Slični Popusti