Park | Hotel & Wellness

Putovanja
15%-50%na smeštaj & spa
 • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
 • - 15% Popusta na smeštaj | Hotel Park
 • - 50% Popusta na korišćenje SPA centra | Hotel Park
 • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
 • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  uputstvo

  SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

  SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Hotelski biser u podnožju Fruške gore, samo 30 minuta od beogradskog aerodroma, hotel Park.

U neposrednoj blizini su mnoge atrakcije i prirodne lepote: Fruška gora sa svojim nadaleko poznatim manastirima i vinarijama, čuvena banja Vrdnik, lovište Karakuša, prirodni rezervat Zasavica i mnoga druga izletišta. Samo 3 km od hotela Park je predivno izletište Borkovac sa jezerom, šumom sa trim stazama, etno restoranima i novootvorenim olimpijskim bazenom. Odmah pored hotela Park je veliki Sportski centar sa salom za dvoranske sportove (košarka, odbojka, rukomet, mali fudbal itd.), kuglanom i teretanom.

Hotel Park se nalazi u šarmantnom gradiću Ruma, u srcu Srema, u podnožju Fruške gore. Udaljen je samo 30 minuta od beogradskog aerodroma i 5 km od autoputa Beograd – Zagreb.

Hotel Park je hotel visokog kvaliteta, kategorije 4*. Sagrađen je po najvišim svetskim tehnološkim i ekološkim standardima. Elegantan enterijer spaja moderno sa šarmom Srema. Očekuje vas prijatan ambijent, maksimalna udobnost i ljubazno osoblje. Hotel ima 64 soba i 8 junior apartmana, dva restorana, dve moderne konferencijske sale, jednu salu za sastanke i novootvoreni wellness-spa centar, oazu opuštanja u ovom modernom hotelu. Hotel ima sopstveni parking koji je za goste hotela besplatan.

Zahvaljujući visokom kvalitetu, izuzetnoj lokaciji, predivnom okruženju i pristupačnim cenama hotel je postao omiljena destinacija i za poslovne i za privatne posete. Hotel Park je idealan za seminare, konferencije i tim bildinge(team building) i prvi izbor za poslovne ljude koji dolaze u Srem. Od nedavno postao je i vrlo popularna destinacija za prijatne vikende za sve one koji žele da uživaju u udobnosti hotela i prirodnim lepotama i atrakcijama okruženja. Velike mogućnosti za sport i rekreaciju čine hotel Park idealnim za pripreme sportskih ekipa. Hotel Park je često odlična alternativa za mnogo skuplje hotele u Beogradu.

Hotel je otvoren u martu 2012. godine. Hotel je svečano otvorila ambasador SAD Mary Warlick u prisustvu nekoliko stotina uglednih zvanica.

Prikaži Više

Slični Popusti