Rivijera | Hotel

Putovanja
10% na sve usluge
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na smeštaj & usluge | Hotel Rivijera
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Crnogorsko primorje je jedno prirodno lečilište (banja). Korisna i efikasna medicina se ovde sastoji od sunca, morske vode, peska i jodiranog vazduha. U centralnom delu crnogorske obale, u malom gradu Petrovcu, između Svetog Stefana i Bara, nalazi se jedan od najlepših hotela na jugu Jadranske obale, hotel Rivijera sa 4* zvezdice.

Vaš komforni hotel je okružen borovima, palmama, čempresima i zelenim površinama, na padinama malog brda i udaljen samo 30 m od morske obale. Hotel raspolaže sa 49 dvokrevetnih soba i 42 apartmana, sa ukupno 231 krevetom. Svaka soba raspolaže sa sopstvenim balkonom i sa klima uređajem, satelitskom TV i telefonom sa internet priključkom. Svaka soba je opremljena i sa mini barom i sefom.

Hotel Rivijera predstavlja jedno idealno mesto za odmor za individualne goste, za familije i poslovne ljude, ljude koji znaju da cene visoki komfor i izvanredan kvalitet i koji žele da se na jedan sportski i zdravstveno svestran način oporave – odmore. **** hotel „Rivijera“ je ne samo za vreme leta, nego i zbog blage klime u proleće i jesen, izvanredno podesan za jedinstven oporavak – odmor.

Veliki sopstveni parking hotela stoji Vam besplatno na raspolaganju. Gostima koji ne dolaze putničkim vozilom, kod hotela stoji na raspolaganju jedan kontigent vozila za iznajmljivanje – renta car.

U okviru hotela Vam na raspolaganju stoji i prostorija za fitnes. Takođe postoje i usluge nege ruku i nogu.

 

Prikaži Više

Slični Popusti