SAN | Hotel

Putovanja
10% na sve usluge
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na smeštaj & usluge | Hotel San
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

Hotel San je novootvoreni hotel, koji je počeo sa radom 2011. godine i trenutno se nalazi u procesu kategorizacije za 3 zvezdice. Hotel ima 19 soba, od kojih 16 dvokrevetnih i tri trokrevetna apartmana.

Hotel je klimatizovan i svaka soba ima telefon, sef u sobi, TV, internet, kupatilo, terasu. Većina terasa je sa pogledom na more. Hotel je udaljen 50m od mora i sadrži sopstvenu plažu dužine 100m koja će gostima učiniti odmor još prijatnijim. Naš hotel je 250-300m udaljen od prelepe Porto Montenegro Marine, koja je postala jedna od omiljenih utočišta jahti svih veličina i daje jet set notu Hotelu San.

Hotel San svojim gostima nudi udoban i komforan smeštaj u pažljivo dizajniranim sobama i apartmanima. Prema željama naših gostiju i organizovanih grupa, hotelsko osoblje može organizovati celodnevni izlet na odredišta koja čine ovo područje prepoznatljivim. U sklopu hotela se nalazi restoran i letnja bašta. Ovaj moderan objekat će zadovoljiti i najzahtevnije goste svojom uslugom, a osoblje restorana je na raspolaganju tokom vrelih letnjih dana. Restoranom preovladavaju tonovi koji će boravak učiniti prijatnijim.

Bogata ponuda raznih specijaliteta i veliki izbor pića će zadovoljiti sve Vaše kulinarske potrebe, a za potpuniji užitak hotel San raspolaže i letnjom baštom koja svojom pozicijom i okrepljujućom hladovinom ulepšava Vaš odmor. Hotel San, takođe, pruža osveženje i grickalice na plaži. Naš hotel je 250-300m udaljen od prelepe Porto Montenegro Marine, koja je postala jedna od omiljenih utočišta jahti svih veličina i daje jet set notu Hotelu San.

Hotel San je vrlo ponosan na svoju kuhinju i restoran u kojima možete uživati u kontitnentalnoj kuhinji i morskim specijalitetima pripremljenim od strane vrhunskih kuvara.

Prikaži Više

Slični Popusti