Theater 011 | Hostel

Putovanja
10% na smeštaj
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na smeštaj | Hostel Theater 011

O nama

Zemun, nekada zaseban grad, danas je jedna od najlepših i istorijski najbogatijih beogradskih opština. U centru starog jezgra, u pešačkoj zoni nekadašnjeg magistrata, nalazi se hostel Theater 011. Između Glavne ulice sa jedne, i Dunavskog keja sa druge strane, hostel pruža savršenu ravnotežu između urbanog i mirnog, opuštajućeg života.

Kuća je potpuno nova, ali je očuvana rustična arhitektura i ambijent, adaptirana za komforan boravak gostiju. Veoma je intimno. Hostel raspolaže sa privatnim i dvokrevetnim apartmanima sa sopstvenim kupatilima i trokrevetnim, četvoro-i petokrevetnim sobama koje koriste zajednička kupatila. Na raspolaganju svim gostima je i dnevni boravak sa kuhinjom.

U prizemlju je kafe u kome možete da se osećate kao kod kuće, provedete lepe trenutke, stvorite vredna poznanstva, dobijete kvalitetnu uslugu i saznate sve što vas zanima. Ljubazno osoblje govori engleski i nemački i organizovaće i uraditi sve što je u njihovoj moći.

Na par minuta hoda nalaze se saupermarketi, apoteke, pijaca, menjačnice, autobuska stanica, butici, kafići, restorani, a u potezu od 200m se nalaze neke od najboljih i najstarijih gradskih kafana.

Saobraćajna veza je odlična. Na obližnjem stajalištu staju autobusi koji saobraćaju do centra i ostalih delova Beograda, Novog Sada, Subotice itd.

Prikaži Više

Slični Popusti