Vila Aleksandar | Smeštaj

Putovanja
10% na smeštaj
  • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
  • - 10% Popusta na smeštaj | Vila Aleksandar
  • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
  • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

    uputstvo

    SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

    SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

VILA ALEKSANDAR je objekat u kategoriji „sobe“ i nalazi se na izuzetnoj lokaciji u gradu i udaljena je jedva 150 metara od njegovog najstrožeg centra i gradske biblioteke.

Vila poseduje jedan apartman (2+2) sa kuhinjom, tri trokrevetne sobe (francuski ležaj + mono), jednu trokrevetnu sobu i jednu jednokrevetnu. Sve sobe imaju zasebno kupatilo. Prostor je opremljen centralnim grejanjem, LCD-TV, kablovskom televizijom i internet priključkom. Hladi se klima uredjajima. Cela vila je deklarisana sa dve zvezdice(**).

U vilu se direktno ulazi sa asfaltnog puta. Položaj vile omogućava laku komunikaciju sa svim vitalnim gradskim putevima, jer se nalazi u srcu grada.

Iako je na tako značajnom i lako dostupnom mestu, vila obezbeđuje visok nivo diskrecije za svoje goste. Posebne pogodnosti nudimo gostima koji koriste dnevni boravak (od 08 do 20).

Pored vile se nalazi nekoliko restorana sa najkvalitetnijom hranom u gradu i pristupačnim cenama, zatim moderna teretana, a ne smemo zaboraviti gradsku bolnicu, restoran „Vožd“ koji je pogodan za velika slavlja, a tu su dostupni i ostali objekti koji su interesantni za turistički obilazak.

Prikaži Više

Slični Popusti