Vila Lago | Smeštaj

Putovanja
20%-35% na smeštaj
 • Sa COFUS karticom ostvarujete pravo na:
 • - 35% Popusta na smeštaj | period mart-jul
 • - 20% Popusta na smeštaj | period jul-novembar
 • SMS aktivacija popusta na broj +381 66 655 65 26
 • Pre plaćanja robe/usluge na kasi kod Partnera, pošaljite SMS poruku sledećeg sadržaja:

  uputstvo

  SMS kod koji dobijete u povratnoj poruci pokažite zaposlenom na kasi kod Partnera koji će vam nakon potvrde ispravnosti SMS koda, odobriti popust.

  SMS poruka se naplaćuje po važećem cenovniku telekom operatera čije usluge koristite.

O nama

U hladu Palićkog parka, okupana svežinom Palićkog jezera koje je zapljuskuje spokojem nalazi se zanosna “Vila Lago”,

Sačinjena prožimanjem istorije i tradicije, obmotana velom savremene arhitekture čeka da je otkrijete i u njoj doživite stvari kojih ćete se uvek sećati i zbog kojih ćete se sigurno uvek vraćati.

Odmorite svoj duh i telo, izaberite svoju luku i spustite svoje sidro u neki od njenih luksuznih soba ili apartmana.

 “Vila Lago”, čeka Vas da vaša  „priča“ postane njena istorija, ona Vaša tradicija.

Otmena i moderna,  sa druge strane oplemenjena prepoznatljivim Palićkim stilom predstavlja jedinstveni spoj novog i tradicije.

Prostrana terasa na samom ulazu, šank, hidromasažni bazen i sopstveni parking su samo neke od pogodnosti koje Vam nudimo.

Boravak u vili, smeštenoj skoro na samoj obali Palića pružice Vam uživanje u prirodnim lepotama, a savremenost i opremljenost naših apartmana učiniće Vaš odmor potpunim.

Na raspolaganjau Vam je jedanaest  dvokrevetnih soba, jedna jednokrevetna, dva apartmana visoke kategorije i jedan de lux apartman.

Svaka soba je opremljena klimom, kablovskom, mini barom, sefom, a na raspolaganju su Vam i usluge besplatnog interneta. Apartmanski smeštaj Vam omogućava korišcenje hidromasažne tuš-kade, video i audio opreme kao i čajne kuhinje.

De lux apatrman je opremljen prema najvišim svetskim standardima  sa ciljem da Vas odmor bude što ugodniji i prijatniji. Prostor je koncipiran po principu “open space”. Hidromasažna kada, šank, hidromasažni tuš, kompletna audio i video oprema, ambijentalna rasveta učiniće Vaš odmor zaista nezaboravnim.

Naš “ room  servis “ Vam je na raspolaganju dvadeset četiri sata.

Za rekreaciju i ugodnu šetnju iskoristite blizinu teniskih terena, Zoo vrta i Ženskog štranda. Uz igru fenjera i senki otvorena terasa pružiće Vam mir u večernjim satima.

Dan možete započeti doručkom  u prijatnom ambijentu našeg restorana. Na raspolaganju Vam je i kafe bar sa širokom ponudom vina, toplih i hladnih napitaka.

Hidromasažna kada, parno kupatilo , sauna ili masaža u našem Spa centru pružiće potpunu relaksaciju Vašem telu.

Ukažite poverenje “Vili Lago”, njene čari, upotpunjene darovima prirode koja je okružuje pružiće Vam  zadovoljstvo i učiniti Vaš odmor nezaboravnim.

Srdačno Vas očekujemo!

Prikaži Više

Slični Popusti